Interessant lunsj på Eskilstuna

Per Lennartsson kjører en av favorittene på Eskilstuna tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Per Lennartsson kjører en av favorittene på Eskilstuna tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankerfritt! Dagens beste spill har langt under 10% på seg! Favoritt i trøbbel! Vi er sulten på nye fremganger i Sverige!

Uken ble innledet på et meget sterkt sett! På Leangen mandag så ble det nemlig fullklaff på 15 av våre V65-lag! Det store forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 1 344 suste også inn. Snittutbetaling var på bongene var ca 15 000. Totalt sett så spilte våre forslag inn ca 250 000, og vi gratulerer dem som tok rygg på oss.

I tillegg så ble 2.valget Bottem Viktor bankerspilt i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60. Her fikk vi 50 kr på forslaget til 200, og 100 kr på forslaget til 400 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høydepunktene står i kø denne uken. Sjekk ut følgende:

Onsdag: Bonuspotten skal utbetales på Bjerke. Det betyr at hele 928 650 skal fordeles på dem som får syv riktige.

Fredag: Dobbel-jackpot i V65-spillet på Solvalla. Her ligger det hele 2 828 788 ekstra i sekserpotten.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

Lørdag: Dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet. Det betyr at ca 4 millioner ligger ekstra i ukens syverpott, og at er du alene om å få syv, ja, da kan du hente ut fantastiske 18 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løpene på Eskilstuna begynner kl.12.20.

I lunsjen fra Sverige i går ble det enkelt, og alle våre forslag satt som de skulle på Boden. Boris G.T. (3-valg) ble servert som en godbit, og den var alene på foto. Supersjokket Florence Brodda (13-valg) serverte vi topp info på, og etter en avslutning i overlydsfart så ble den toer. Hadde nok vunnet løpet om kusken hadde trukket i høyretommen litt tidligere...

Nå kan vi by på følgende til lunsjen på Eskilstuna:

V4-1 : 2 Matrix Revolution – Er helt sikkert en av de beste hestene på kapasitet i dette feltet, og vi gir den tipsnikken direkte i årsdebuten. Treningsrapportene er nemlig veldig fine, og dette er også en traver som pleier å være bra direkte. Kommer ut på sin optimale balanse, og med yankervogn. Prøves som en frekkis da vi ikke stoler helt på moralen til favoritten.

V4.2 : 1 Cash Victory – Gjør en VELDIG spennende årsdebut, og denne gleder vi oss virkelig til å se. I sitt siste løp på Solvalla før pausen så går den helpigg i mål med MYE krefter igjen. Var da hakk i hel på kanonen Nadal Broline som i dag har over 500K i grunnlag… Rapportene på Cash Victory er veldig fine, og Hans-Owe Sundberg har tro på sin springer her. Må bare lanseres direkte, og er den i nærheten av løpet sist, ja, da vinner den bare dette om den ikke blir fast.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4.3 : 1 Quite Windy – At denne bare tjente 146K i fjor, ja, det er ganske utrolig. Er nemlig en meget bra hest, og vi lot oss imponere av den flere ganger. Viste femte sist at den er kjapp ut den rette veien i volten når den tramper avgårde, og løser den slik her, ja, da skal sjansene på tet være gode. Står helt nydelig inne i dette løpet, og det er tydelig at man har siktet mot denne oppgavenen stund. Har en flott mulighet her om den ikke blir fast. 4 Dram Trotter – Vi dobler opp bongen med denne da den har dokumentert toppform, og den så helt rå ut i stengt posisjon nå sist. To hester høyer seg MYE over et ellers relativt svakt felt.

V4.4 : 4 Laila Rivner – Vi prøver oss med en mulig godbit i en åpen finale. Ideen her har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har røpet form ved begge anledninger. Nest sist så blir den sittende bom fast, mens den nå sist avslutter veldig fint i kulissene på Solvalla. Utvikler seg fint for tiden, og dette ser ikke akkurat veldig hardt ut på forhånd. Hadde kun 5% av innsatsene på seg når denne artikkelen ble lagt ut, og det er for lite. OBS!