Interessant V4-omgang fra Gävle

Daniel Reden dukker opp med et par favoritter i dagens V4-omgang fra Gävle.
Daniel Reden dukker opp med et par favoritter i dagens V4-omgang fra Gävle. Foto: hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner de siste dagene, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Gävle er vi sugen på en ny opptur fra Sverige!

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboks en

Innleveringsfrister Gävle:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne torsdagen:V5 på Biri med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Umåker med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Gävle denne torsdagen så venter en JEVN V4-omgang, og vi velger å spille uten banker. Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 4 Kim – Har gjort flere fine løp på slutten, og den er spillbar i innledningen. Fjerde sist så står den altså på 40m tillegg bak en kanon i grunnlaget som Tysvær Loke. Det er helt iskaldt, men hesten gikk bra. Var god til seier tredje sist, viste fart mellom galopper nest sist, og den fullførte bra etter et upassende opplegg nå sist. Man reiser ned dagen i forveien med Kim, og det er tydelig at kretsen rundt hesten har siktet på dette løpet. Rapportene på den er FINE, og vi setter den først.

V4-2 : 13 Stein Daylight – Kom ut etter pause nå sist, og vi likte den SKARPT! Avslutter strålende når den får lukene mot oppløpet, går pigg i mål, og vi har 13,0 s 800m med mye krefter igjen. Vinner av løpet? Call Me Keeper… Har denne torsdagen en interessant oppgave foran seg, og den må bare prøves etter det som den viste sist. SE OPP!

V4-3 : 2 Dayanna Boko – Har fått seg tre løp i kroppen etter en liten pause, og den er skikkelig pågang. Har passert mål med krefter igjen to ganger på rappen, og nest sist på Solvalla så viser den faktisk 12,6 s 500m. Er bra i fra start, og skulle den få tet/rygg leder så trenger den ikke å være helt ueffen her. Prøves som et mulig sjokk i jakten på fine V4-kroner!

V4-4 : 9 Super Oktan – Et DÅRLIG løp avslutter dagens V4-omgang, og favoritten som ikke har imponert oss på slutten er fort i fare. Draget har levert fine innsatser de siste gangene, og nå er den også noe billigere ute når det gjelder motstand. Står perfekt til for å smyge med, og blir det bare litt fart på forestillingen så burde den ha en fin sjanse. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.