Gå til sidens hovedinnhold

Interessant V4-omgang på Eskilstuna

Monteduell hvor favoritten blir utfordret! Herlig frekkis som leverte et lysende oppløp sist! En jevn/interessant V4-omgang er i vente på Eskilstuna.

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Nye sterke tips ble servert til Sverige torsdag. Hot Deposit (2. valg), Art Kjarvald (2. valg), og Ängens Airman (5. valg - 5,6%) ble alle lansert som mulige godbiter til Umåker. Spesielt den siste la vi ordentlig TRYKK på, og vi håper at noen av dere greide å komme til V64-lukene.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Eskilstuna starter som vanlig 12.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Eskilstuna spiller vi uten banker, og kan by på følgende:

V4-1 : 5 Latest News – Almar er nok den som er best, men vi er usikker på vinnerhesten som heller ikke så som best ut sist. Draget vårt har fått to løp i kroppen sin etter pause, og den avsluttet strålende nå sist på en oppjaget sprint. Hentet da lengder nedover oppløpet på det som er Sverige sin beste montehest for tiden, Rock Me. Nå er distansen mer passende igjen, og skulle ikke Almar være helt på topp første gangen ut, ja, da er Latest News meget spennende. Disse to hestene skiller seg ut i et fint monteløp.

V4-2 : 9 Next To None Sib – Kom ut etter pause sist, og den ble aldri kjørt med. Avslutter sylvasst nedover oppløpet, og den er ubrukt i mål. Vi har 10,4 s 400m på klokken, og det uten at draskylappene ble nappet ned. Står denne lørdagen spennende til, den har fått et løp i kroppen etter pause, og blir det bare litt fart her, ja, da kan den felle alt på speed. At Bjørn Goop er tilbake i vognen er jo intet minus… OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V4-3 : 2 Mr. Miles – Så dunder lekker ut etter pause nest sist hvor den ble sittende bom fast. Vi lanserte den derfor som et mulig sjokk sist, og den fullfører klart godkjent da. På klokken stod det 13,7 s 800m. Blir lørdag kuskeplusset med Erik Adielsson, sporet er perfekt, den har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den kan sitte der nå. 11 Just Flying By – Feilet som HELPIGG ned mot siste sving sist, og den avslørte et bra forminntrykk da. Utgangsposisjonen er trist, men hesten duger alle dager i uken mot disse. 9 Steely Knight – Dette kan være supersjokket i løpet. Så enorm ut i målgangen sist uten å få sjansen. Kusken er selvfølgelig ikke den enkleste å sveive, men det er lenge siden vi har sett den på samme måte som sist. Kan muligens detonere en bombe med flyt!

V4-4 : 2 Lalle Young – Hadde et fint fjorår, og nå virker også formen å være pågang igjen. Gikk en strålende sisterunde sist etter at kusken bakket seg tidlig ned i køen innledningsvis. Vi har 14,0 s 1000m på klokken, og den innsatsen var bra. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover. Prøves som en frekkis i et jevnt løp.

Kommentarer til denne saken