Interessant V4-omgang på Rättvik

Ulf Ohlsson kjører en av våre luringer denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av våre luringer denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi har truffet knallsterkt i V4-omgangene i Sverige de siste dagene, og nå er vi sulten på mer! Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Rättvik denne tirsdagen så jakter vi på en NY opptur, og kan by på følgende objekter:

V4-1 : 2 Smefaksen – Var veldig fin når den vant direkte etter pause nest sist, men den var ikke på topp etter galopp nå sist. Er ikke så verst fra start, og viser den noe av det den gjorde nest sist, ja, da snakker vi om en fin sjanse. SPILLES!

V4-2 : 5 Kicki The Dancer – Hadde et solid fjorår, og den hevdet seg mot bedre hester enn dette. Kommer nå ut etter pause, og den skal bli spennende å følge. Motstanden skremmer mildt sagt ikke, og er den sånn noenlunde på hugget direkte så er den helt sikkert med og kjemper om seieren her.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V4-3 : 4 Mellby Vargtass – Her er flere av hestene helt sjanseløse, og de beste høyer seg MYE over de andre. Ideen er en herdet V75-hest, og den hadde et meget bra fjorår. Kommer nå ut etter en lengre pause, og det er selvfølgelig alltid litt sjansebetont. Var dog bra direkte i fjor etter en lengre pause, og vi forventer en bra innsats direkte i år også. Kan nesten ikke få et billigere løp, og den MÅ stå først.

V4-4 : 6 Go Get’em Gal – Har en råtten rad, og den har nok ikke innfridd helt etter en bra start på karrieren. I sitt siste løp så avslutter den dog veldig positivt ute i banen, og den innsatsen var plussbetont. Er nå kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og fra et bra spor så prøves den som en frekkis! Dette løpet er dagens i særklasse mest åpne, og garderinger er å anbefale.