Interessant V65-omgang på Klosterskogen

Åsbjørn Tengsareid kjører en av våre to bankere på torsdag.
Åsbjørn Tengsareid kjører en av våre to bankere på torsdag. Foto: hesteguiden.com

To bankere! Storfavoritt i fare! Uspilt ide som leverte et strålende oppløp sist! Vi tror på en bra bunke med tusenlapper for dem som løser V65-rebusen!

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel: Europa spill til 3,33 i odds
V5 Bjerke: Steinseth viser frem talentet
V4 Mantorp: Vi er sultne på ny opptur

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

På Momarken tirsdag 17. mars gikk fem av våre siste info bonger inn med litt over 10 000 per stk. Vi spilte inn over 50 000 i V65-spillet, og det er liten tvil om at siste info bongene våre er viktig å få med seg. Har du prøvd dem?

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag 16. mars. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag venter en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Klosterskogen starter kl.18.45.

På Klosterskogen torsdag byr vi på to bankere. 8 Yankee Va Bene (V65.2) + 9 Closethegate (V65-4) står begge alene på våre bonger. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 3 N.Y. Love Game – Er i en strålende form, og den har avsluttet meget sterkt de siste gangene. Tredje sist mener vi bestemt at en spesiell bane felte den. Kommer denne torsdagen ut i helt riktige omgivelser, og takler den bare svingene som den skal, ja, da snakker vi om en bra sjanse. Dog velger vi ikke å la den stå alene her da vi ikke vet hvordan den takler svingene, og vi er heller ikke helt overbevist om innstillingen til denne. Motivert, men på torsdag finner vi fakta litt verdi i å spekulere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-2 : 8 Yankee Va Bene – Møter ikke noe, og ingen av de som eventuelt er imot her har ønsker om å strekke på seg i tette oppløpskamper. Yankee Va Bene er den hesten i feltet som har litt innstilling, og selv om den her kommer ut etter en liten pause så skal den bare ta seg av dette. Billigere imot kan den ikke få, og vi blir vel ikke sjokket om det kan bli tidlig tet her om Åsbjørn Tengsareid gasser litt innledningsvis. Baneprofilen har den tidligere ikke hatt problemer med, og vi må bare tro hardt!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V65-3 : 7 Talk That Talk – Har vinnerform i kroppen sin, og den er spillbar på torsdag. Nest sist går den 14,1 s 1000m, og den fullfører oppløftende. Nå sist ble den ekstremt passivt kjørt, og den gikk pigg i mål etter sene luker. Sporet kan være litt sjansebetont, men prikker bare Connie Engebråthen starten her, ja, da trenger det ikke å bli feil. Er garantert en av de hestene i feltet med best innstilling, og vi roper et varsko! 5 Beak’s Juliane – Ble sjenert til galopp nest sist, mens den var OK sist. Er kjapp ut på volte, og her kan det kanskje være duket for en tet/rygg leder variant. Selskapet skremmer ikke, og Gunnar Austevoll opp er interessant. PASSES!

V65-4 : 9 Closethegate – Er BRA for klassen, og her er det mildt sagt billig imot. Over halve feltet er helt sjanseløse, og takler bare Closethegate svingene så dreier dette seg om en vinner. Etter pause nå sist gjør den et klart bra løp etter litt kjøring underveis. Her er det billigere imot enn sist, og dette er et MOTIVERT FØRSTEVALG!

V65-5 : 11 Stolt Odin – Vi prøver oss med et sjokk i dette åpne oppgjøret. Stolt Odin skal vi være de første til å innrømme at den ikke er spesielt enkel å sveive inn. Vi har gjort noen brukbare forsøk på den før, men har hatt MYE marginer imot. Nå sist varsler den igjen full form, og den avslutter helt strålende etter tidlig galopp. Har full spenst over mål, og den avslørte rett og slett vinnerform. Trenger ikke å være borte her om Josefine Eilertsen greier å kjøre feilfritt. Tas med som et sjokk i et løp ikke mange er sjanseløse.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V65-6 : 5 Jerv Stjerna – Har gjort to meget fine løp de siste gangene, og dette er en 4-åring under utvikling. På torsdag er den 20m billigere ute kontra Lex Luna fra løpet sist, og den har i det hele tatt en passende oppgave foran seg her. Er moden for å senke rekorden sin, og holder den seg bare unna feiltrinn på veien så forventer vi at den dukker opp der fremme. OBS!