Det er Momarken travbane som innleder onsdagens travmeny og her er det både internasjonale V4-lunsj og V5-lunsj. Onsdag kveld jakter Rolf Lerum nye fremganger i en strålende V86-omgang der Momarken (flyttet fra Bjerke) er arrangørbane sammen med Solvalla. Lørdag er det duket for internasjonal V75-omgang fra Åby med hele 72 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger forrige onsdag
Det var stor jackpotomgang i V86 på Solvalla/Jägersro forrige onsdag. Rolf Lerums eksperttips på Nettavisen måtte nøye seg med 7 rette da 4 Gardner Shaw (V86-6) som en av to bankere sviktet.

Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i Lerums systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a kr 1 500 betalte ut kr 60 174
Fire andeler a kr 1 000 betalte ut kr 57 680
Ti andeler a kr 400 betalte ut kr 57 680
Tjue andeler a kr 200 betalte ut kr 57 680
Tjue andeler a kr 300 betalte ut kr 60 174

Rolf Lerum fikk også fullklaff med SYV SISTE INFO-bonger med åtte riktige, og de kostet fra kr 200 til kr 750 per andel. Utbetalingene her ble fra kr 41 071 til kr 43 558 på hver av disse sju andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag er det en ekstra spennende V86 i og med at Momarken (flyttet fra Bjerke) er en av to arrangørbaner og Rolf Lerum har lagt et betydelig stykke arbeid til kveldens V86-omgang.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Momarken og onsdagens "svenske lunsj". Svenskene spiller med både i V4 og V5. V4 er først ute med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.02. En årsdebuterende Muscle Yankee-sønn blir mitt holdepunkt i alle spilleformer.

Pedersen er optimist
Det handler om Kim Pedersen-trente 4 Thai Poseidon som årsdebuterer i V4-3/V5-1/DD-1. Dyktige Pedersen er stor optimist foran årsdebuten og melder om gode treningsjobb. Thai Poseidon debuterte først som fireåring i fjor og vant to løp på 12 starter. Er god fra start og fra et perfekt fjerdespor bak bilen, lukter det tidlig tetkjenning. Motstandsmessig er det klart overkommelig. Jeg tror på seier direkte i årsdebuten og bankerspiller 4 Thai Poseidon både i V4, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gørans kjempe helt overlegen på kapasitet
Dersom 7 Dæmro Kjempen kommer seg feilfritt rundt i V4-1, er det stor sjanse for at Gøran Antonsen sitter bak vinneren. Hesten er den overlegent beste hesten i dette løpet, men galoppene har kommet tett i det siste. Det har ikke hesten råd til på en rask sprint. Jeg setter hesten først i V4-1, men tar med seks hester på samtlige V4-forslag.

Favoritten er ingen stjerne
Det er ikke den rare sportslige klassen på V4-2 og min favoritt 3 Reggae d'Estino er ingen stjerne. Men hesten er travsikker og stabil og lettplassert. Har i tillegg trukket et fint tredjespor bak bilen og skal normalt duge veldig godt i et slikt løp. Jeg setter hesten først, men går på bortimot helgardering på det største V4-forslaget.

Tassen kan vinne nå
Det er etterhvert blitt halvannet år siden sist Tassen H. vant et travløp. Den åtte gamle vallaken har vunnet sju løp på 50 starter, men tok altså sin siste seier på Biri 29. september 2019. Men har vist fin form i det siste og har optimale forutsetninger med førstespor bak bilen i V4-4/V5-2/DD-2 onsdag. Det er et løp stengt på 800 startpoeng, ergo er heller ikke løpet spekket med formsterke hester. Jeg betaler for åtte hester på de litt større V4-forslagene i dette løpet, men min favoritt heter 1 Tassen H.