Internasjonal lunsj på Øvrevoll

(Hesteguiden.com)

Øvrevoll arrangerer lunsjtrav med V4 onsdag og det spilles fra både Sverige og Danmark. Spillefrist kl 12.15. Sjekk våre lunsjtips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg.

Det er altså lunjstrav på Øvrevoll denne onsdagen, og spillestopp er allerede kl 12.15. Både Sverige og Danmark spiller til denne omgangen og det innebærer solid omsetning. Det skal spilles V4. Glem ikke at det er V75 på Bjerke onsdag kveld.

Dagens banker i V4 spillet er 2 Equito Hill i V4-3. Han har vunnet tre strake over denne distansen og selv om han møter noe bedre hester skal han vinne dette løpet. Er i god form i følge trener Are Hyldmo og med dyktige Duilio Da Silva på ryggen tar han den fjerde strake.

Klikk her for å se våre V4-tips til Øvrevoll

V4-1
7 Minne McGinn har vunnet fem ganger i år og er fremdeles i strålende form. Kan være en alternativ banker. Espen Ski rir for jockeychampionatet og har et godt tak på hoppen. Vi garderer med 3 Eko Mirabelle, 5 Requested . 2 Merseyside Star er brukbar men ikkehelt å stole på.

V4-2
Dette løpet kan det være en god ide å helgardere. Vårt førstevalg er 1 William Hepburn som har gått flere gode løp i det siste. 4 Ariann er ute mot dårligere hester enn hun pleier å møte. Viser hun noe av det hun kan er det en mulighet. 10 Majestic Song har ikke vunnet i pr men har gjort flere brukbare prestasjoner. 11 Facalani og 9 Imperial Skylight skal ikke glemmes.

V4-3
2 Equito Hill er i storform. Distansen er perfekt og det skal bli den fjerde strake seieren. Dagens banker.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V4-4
5 Decibel var god i siste start og blir min favoritt foran 3 Liberty Cash og 4 Azzah. 12 Noble Penang var god siste og har en god mulighet. 6 Zirkon kan overraske.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 5
8 Light The Fire er en virkelig supersprinter og god på 402 meter. Klaffer starten vinner han. 4 Alight er lynrask og har en mulighet. 7 Cavorting er stadig plassert og er på trippelen. 6 Ticmosic er en meget habil sprinter og er med i teten.

Løp 6
4 Lazy Lord var god da han var tilbake på dirt track men det er et jevnt løp. 6 Tumaco og 2 Buen Rumbero er trippelkandidater. 5 Rapponghi virker som han er ute av form.

Løp 7
9 Camomilla har vist flere gode prestasjoner senest da hun var annenhest bak gode Cassano. Det skal holde til seier her. 1 Second Floor har ikke vunnet løp men har vært nære i år. Om tredjeplassen er det jevnt men vi tror mest på 8 Chica Chica Bonita.