Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal omgang med V65-jackpot

Jackpot med over 360 000 ekstra! Vi byr blant annet på et mulig supersjokk som er billigere ute enn tidligere...

Lerum med V4-systemfullklaff til Ålborg 4. januar
Undertegnede kom ikke i mål på de flate V4-bongene til Ålborg 4. januar, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som det skulle, og betalte ut Kr.6 802,-. Vi spilte nemlig med faktor på 4-valget Express Shadow, og fikk den dermed to ganger.

Sjekk ut følgende:

V4-3 : 2 Express Shadow – Interessant løp med flere aktuelle objekter. Hesten vi prøver oss med ligger veldig i skorpen, og snart må vel denne få vinne? Den gikk enormt sterkt etter startgalopp (volte) nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som helpigg i seiersløpet til 11 Formidable Vincent. Står nå i et nydelig spor, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Bergen Travpark byr på en fyldig meny denne kvelden, men dessverre er løpene litt tynne. Vær dog OBS på at det ofte blir spilt MYE samlebonger og V6-bonger når det er slike menyer, og det skal derfor svært lite til før det gir ganske bra betalt. Vår største bong er bankerfri, mens de litt mindre bongene har banker på både 6 G. Jerken samt 5 Jon Snow. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 G. Jerken – Var under pari sist, og kommer til Bergen med en noe usikker form. Beste hesten, men vi vil gjerne se denne på sitt beste igjen før vi går ALL IN. Motivert, men… 7 Moe Tjalve – Er egentlig ikke mye dårligere enn favoritten, men også denne har slitt med formen. Nå har den fått et løp i kroppen etter pause, og det gjorde nok godt. Utfordrer favoritten om den leverer på topp?

V65-2 : 5 Jon Snow – Utviklet seg strålende gjennom fjoråret, og tok en sterk seier i V75’en sist. Gikk da 14,2 s 1000m med krefter igjen på tanken. Her er det billigere i mot, og selv fra dødens må sjansene være gode. Vi tror MYE på denne favoritten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 8 Komnes Troll –
Bjørn Steine er en av de mest lovende vi har på kuskefronten, men sist gjorde han ingen god innsats bak Komnes Troll, og akkurat det vet han utmerket godt selv. Riktignok må denne smyges med, men alt med måte. Gikk ganske pigg i mål etter for sene luker, og vi likte den i debuten for trener Lars Tore Hauge. Er lynrask fra start, og skulle Steine for eksempel finne ryggen til 5 M.L.’s Odin, ja, da skal dette bli meget interessant. Tar en saftig revansje etter det som skjedde sist?

V65-4 : 8 Etna Sisu – Helskummel poengjakt, og her kan det opplagt være smart å plukke med seg litt hester. Vår knepne favoritt har møtt betydelig bedre hester enn dette, og gjør en ganske spennende start i regi Ove Wassberg. Er det bare litt form på plass etter pause, ja, så har denne fart nok til å blåse denne svært billige gjengen. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Jailhouse Banker – Gjorde få feil i fjor, og den kammet altså med seg hele 12 seire. Har vunnet enkelt de siste gangene, og formen virker å være uforandret god. Har dog neppe noen fordel av distansen, men får den først gå med i rygger så er den såpass giftig at den kan avgjøre på speed. Er en veldig motivert favoritt.

V65-6 : 9 Spang Kosila – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var positiv i kulissene etter en ganske grov galopp på startsiden sist. Er egentlig en bra hoppe i dette grunnlaget, den får opp Dalen, og akkurat det synes vi er svært spennende. Kan fort sitte der som en godbit nå, og må med på alt av seriøse bonger.


Kommentarer til denne saken