Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V4-lunsj på Bjerke

Hver eneste onsdag i januar, er det norsk bane som er vertskap for V4-lunsjen. Onsdag byr Bjerke på en herlig V4-omgang.

Hver eneste onsdag i januar er det norsk bane som er vertskap for den internasjonale V4-lunsjen. Bjerke har tre av disse onsdagene, men i og med at Bjerke neste onsdag er en av to baner som har V86, er det Jarlsberg som er vertskap neste onsdag. I tillegg til V4-lunsj på Bjerke, byr også onsdagen på en knallfin V86-omgang fra Åby/Solvalla onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Bjerke og V4-lunsj. Som vanlig er det spillestopp kl 12.20 og det er ålreite spilleløp som venter. Jeg går for en bankerfri løsning med dobbeltbanker på de minste forslagene i V4-1.

Given en vinner også i regi Kai Johansen?
Given har vært en klar plussfaktor etter at hun ble hentet fra USA til Frode Hamres stall. Vant fire løp på ti starter i 2019 og vant fem løp på tolv starter i 2020. Onsdag gjør 2 Given sin første start i regi Kai Johansen som til daglig samarbeider bredt med Frode Hamre. Har en billig oppgave foran seg i V4-1 og skal være klar favoritt. 1 Anthony Downs har også en meget passende oppgave foran seg og de to hestene står alene på mine to minste V4-forslag.

Hvem vil mest?
Det er betydelig mer åpent i V4-2 der de mest betrodde ikke er mest kjent for å være de tøffeste i tette oppløpsstrider. Jeg markerer for sju hester allerede på det aller minste V4-forslaget og setter 1 Valle Grid knepent først. Kan være at hoppa blir overflydd fra start, men hun har et sjeldent fint løp på papiret.

Sensasjonelt god sist - blir min frekke DD-banker
1 Diamond Are Forever kommer til å pådrag seg et tungt favorittstempel i V4-3/DD-1 og den Frode Hamre-trente hoppa kan naturligvis vinne. Mitt klare objekt heter uansett 10 Uppers Unbeatable. Skrellvant til over 40 ganger pengene på Klosterskogen i sin start og det var slett ingen turbetont seier. Det var bra hester hoppa slo den dagen og en lignende prestasjon skal rekke langt i dette løpet. Jeg klemmer til og lanserer 10 Uppers Unbeatable som min DD-banker på Bjerke onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Minst penger - men best på kapasitet
En spennende V4-finale venter og her blir 4 Djarpur Dry mitt klare objekt. Vallaken til Erik Skaug har minste penger på konto i løpet, men jeg tror likefullt det er feltets mest kapable hest. Fungerte ikke som best sist, men lykkes Gunnar Austevoll å kjøre i trav, tror jeg han sitter på vinneren.

Kommentarer til denne saken