Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-kveld på Bergen travpark

Hele 11 løp skal avvikles på Bergen travpark i kveld. Svein Ove Wassberg kusker begge V65-bankerne.

En innholdsrik søndag venter og den innledes i Danmark og Charlottenlund der det er V4-lunsj. Søndag ettermiddag er det klart for en meget fin V75-omgang i Østersund og søndag kveld byr Bergen travpark på hele 11 løp og internasjonal V65, V5 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bergen travpark. Det er hele 11 løp på Travparken i kveld og internasjonalt spill både til V65, V5 og V4. V65 er først ut med spillestopp kl 18.15, V5-spillet innledes i V65-4 og har spillestopp kl 19.15, mens V4-spillet først innledes kl 20.15. Svein Ove Wassberg har vært den dominerende kusken på Bergen travpark de siste årene og han kusker begge våre V65-bankere i kveld.

Ny seier til hedershesten
Ni år gamle 8 Jailhouse Banker holder koken på imponerende vis. Vant 12 løp på 27 starter i fjor og har allerede vunnet fire løp på åtte starter i år. Det føles som hesten har vært i form i evigheter. I kveld er det åttendespor bak bilen i V65-1, men motstandsmessig er det ikke allverden. Jailhouse Banker er meget kvikk i vei og normalt sitter Svein Ove Wassberg tidlig i tet. 8 Jailhouse Banker blir den ene av mine to V65-bankere på Bergen travpark i kveld i V65-1.

En klink vinner selv fra tolvtespor?
Min andre banker kommer ut i V65-6/V5-3/DD-2. 12 I Do It My May prøvde å ta opp kampen mot stortalentet Hubert G. sist, men det var nytteløst. Gjorde uansett ett knallsterkt løp til andreplass. Møter stort sett ingenting av motstand i kveld og selv fra tolvtespor bak bilen, må det være en topp vinnersjanse. 12 I Do It My May blir min andre V65-banker i kveld og bankerspilles også i både DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Motivert favoritt i V65-2, men....
Tommy Fløysand tar turen til Bergen travpark i kveld med 1 Alve Kongen i V65-2 og 7 Ask Major i V65-5 og har vinnersjanse med begge. Treårige 1 Alve Kongen ble favorittspilt i V75-1 på Biri i sin siste start, men galopperte seg bort da 800 meter fra mål. Innledet karrieren med tre strake andreplasser. Er en motivert favoritt i V65-2, men løpet ser ellers helskummelt ut og jeg tar likegodt med alle 14 startende på det største V65-forslaget.

Flott monteløp i V65-3
Det er ganske bra klasse på kveldens monteløp i V65-3 og jeg setter evighetsmaskinen 9 Ramona's Fighter som mitt knepne førstevalg. 11-åringen har levert både i travløp og monteløp i år og skal ha bra vinnersjanse i dette løpet til tross for at han starter på 40 meter tillegg.

Kan bli mye Svein Ove i kveld
Svein Ove Wassberg kusker begge mine V65-bankere i kveld, men han har selvsagt flere vinnersjanser. I V65-4/V5-1 får han sjansen bak egenrådige 11 Alm Elden. Vallaken har vært litt på det jevne i det siste, men har en passende oppgave i dette løpet bortsett fra et sjanseartet ellevtespor bak bilen. Jeg setter hesten først, men erkjenner samtidig at V65-4/V5-1 er et garderingsløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fire hester gjør opp i V65-5/V5-2
Bra klasse på V65-5/V5-2 der blant annet 7 Ask Major gjør en spennende start mot 2 Sylv Odin og 1 Tom Odin. De tre hestene blir klart mest spilt, mens langveisfarende 9 Lille Amare blir vesentlig mindre betrodd. Den hesten årsdebuterer og på kapasitet og fart står han neppe mye tilbake for favorittene. Jeg tar med 9 Lille Amare på samtlige V65-forslag i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.