PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en NY spennende V65-omgang, og igjen tror vi på flotte kroner til de med seks riktige. Kveldens beste banker kommer ut i V65-2, og der lar vi 6 Thai Apollo stå alene. Er feltes i særklasse beste hest, den var svært uheldig sist, og dessuten solid kuskeplusset i kveld. Burde komme seg tidlig foran, men skulle noen finne på å svare så tror vi uansett den vinner fra dødens. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Tanic Plane – Avgjorde sikkert uten å imponere i sitt siste løp før pausen, og den vinner trolig ikke dette løpet om den leverer såpass moderat som da. Er dog den beste hesten i feltet, og den skal stå først på ranken. 3 Brienne Of Tarth – Kommer ut i ny regi, den har kommet til flinke folk, og får stå som en klar outsider direkte.

V65-2 : 6 Thai Apollo – Ble bortkjørt sist, og det er nok grunnen til at eieren selv har vraket seg til kveldens oppsitt. Vi liker Stian Pettersen opp, nå har den fått et løp i kroppen etter pause, og den kom ubrukt til mål etter sene luker da. Er kjapp fra start, den tåler å bli brukt underveis, og mot en svært overkommelig gjeng må vi bare tro på revansje og seier. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Stjerne Lilja – Her er det svært jevnt, og det skiller lite på disse. Hesten vi plasserer først har fin kapasitet, den står perfekt til på strek, og går den en lav 36-tid så trenger den ikke bli veldig enkel å fange. Settes frekt først. Hester som står dårlig inne i dette løpet kontra tidlige møter er 6 Stormi Noor og 11 Stjerne Kompis.

V65-4 : 6 Gamnes Karamba – Er nesten som vanlig bedre enn raden, og den er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto. Blir nå SOLID kuskeplusset med HC Holm, og selv om den står litt tøft inne i dette løpet så tror vi på en meget bra sjanse. 2 Moon Shadow – Feilet i et småskummelt angrep sist, men kom strålende tilbake, og varslet vinnerform for sin nye trener. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Maris Rappfot – Blir ekstremt hardt betrodd med fin rad, og kuskeplusset med HC Holm opp. Kan naturligvis vinne, men her er det fakta jevnt, og flere av disse kan virkelig flytte på beina. Vi nøyer oss med å plassere favoritten først, men avstår fra et bankerspill. Motivert, men…

V65-6 : 2 Valle Trym – Var det gode rapporter på etter pause sist, og det ble en sikker seier med krefter igjen. Har stor toppfart i kroppen sin, her får den normalt gratis tet, og feilfritt skal det en meget god hest til for å hente tillegg på denne. Lar seg rett og slett ikke fange?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.