Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang med Bjørgvinpokalen og Vestlandsløpet

Flott V65-omgang hvor det skal kjøres to finaler! Vi har som vanlig jobbet svært godt med løpene, og jakter V65-suksess med en banker som har et gaveløp foran seg!

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets. Følgende info ble servert på godbiten:

V4-3 : 5 Kadabra Bolets – Er lynrask fra start, og på Färjestad er spor 4/5 de beste sporene bak bilen over mellomdistanse. Vi er derfor inne på at den kan komme seg tidlig foran med offensive Magnus Jakobsson. Er dessuten i fin form, og den vant enkelt sist. Har møtt bedre hester enn dette tidligere i år, og skulle den greie å komme seg foran her, ja, da blir den ikke enkel å slå. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Bergen Travpark byr på en SVÆRT fin V65-omgang i kveld, og det skal altså kjøres to finaler med 30 000 i førstepremie. Værprognosene er dog elendige, og det er meldt sterk vind samt snø/sludd/regn. Faren for at dette kommer som snø i Åsane hvor Bergen Travpark ligger er ganske stor. Dermed kan det bli spesielle forhold, og det skal også bli spennende å se om alle hestene fra Rogaland kommer i ruskeværet. Vi banker 7 Orlandostile (V65-3), og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 7 Ask Viking – Har funnet superformen, og vant enkelt i Bergen sist. Dro da unna i et jevnt/hardt tempo, og kom til mål med litt krefter igjen. Har hatt sine problemer, og formtoppene pleier ikke å være veldig lange. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Lørdag er det GULLJACKPOT I V75! Bongene/systemene til Klosterskogen er lagt ut, og du kan allerede nå kjøpe deg inn i våre spill. Prisene er fra kr.50 til Kr.2 000.

V65-2 : 1 Let Her Go – Har vært ute i beintøffe omgivelser på slutten, og går ned mange klasser når det gjelder motstand her. Nå møter den helt riktig motstand, og på ren kapasitet er ikke denne hoppen så verst. Vi liker dessuten at den får Dalen opp, og fra et perfekt spor kan dette bli helt riktig. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 7 Orlandostile – Har fått to løp i kroppen etter pause, og vært positiv ved begge anledninger. Har et straffespark uten keeper foran seg i kveld, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. Dette er kveldens i særklasse beste banker, og vi går ALL IN!

V65-4 : 8 Sylv Odin – To hester kan vinne? Finalen av Bjørgvinpokalen venter, og vi føler det er et klart skille på hestene. Sylv Odin settes først, og den var bunnsolid i sitt forsøk. Vant enkelt fra dødens, og leverte nok ett av karrierens beste løp. Har en GOD sjanse, og normalt er det kun en feilfri 14 Ness Tjo Fryd som kan ta opp kampen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 11 M.L.’s Odin – Har løftet seg i år, men var ikke helt på topp sist. Stod da 20m bak 9 Borkeld samt andre gode hester, og oppgaven var ikke optimal. I kveld er den billig ute, den har flott fart i kroppen sin, og har en meget god sjanse om det bare løser seg litt fra baksporet. Settes foran 9 Borkeld.

V65-6 : 6 Piece Of Candy – Suser til tet, og nå velger Steine å teste den foran? I sitt forsøk fikk den aldri sjansen, og selv om det ikke var mye igjen så var den positiv. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og den må passes i finalen av Vestlandsløpet.