Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang med jackpot på Leangen i kveld

240 299 SEK ekstra i sekserpotten venter i kveldens smellfine internasjonale V65-omgang på Leangen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Vaggeryd på en meget fin V75-omgang fra kveld. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Leangen med jackpot og nesten 240 299 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har strømmet på med flotte gevinster de siste dagene og i går ble det flotte gevinster både på Klampenborg og på Biri, mens det flotte V65-gevinster på Klosterskogen torsdag.

Herlige V65-gevinster på Klosterskogen torsdag 29. april
Det var millionjackpot i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld. Hele fire favoritter vant, men i V65-2 smalt det skikkelig. Sjuendevalget og 2,8 prosenteren 12 Logical Ocean spurtet strålende til seier. Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1 875) hadde med denne på kun fem hester. Det forslaget betalte tilbake flotte 11 673 kr.

Sju andelslag inn på Eksperten
Eksperten ble det totalt klaff for sju andelslag. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 (11 673 kr i utbetaling), ett andelslag med fem andeler a kr 300 (11 612 kr i utbetaling) og tre systemspill med fire andeler a kr 750 (11 917 kr i utbetaling).

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Solid V65-gevinster på Biri lørdag 1. mai
Leirvåg traff også meget godt med tipsene til lørdagskveldens V65-omgang på Biri. Folkebankeren 7 Vestpol Lodin innfridde i V65-2, men det var samtidig den eneste favoritten som vant. Leirvågs 960-kroners V65-forslag på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake pene 7 099 kr. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 13 andelslag med andelsriser på kr 100, 200, 250, 300 og 500 kr.

Da får vi håpe tipsformen sitter i til kveldens internasjonale V65 og V5-omgang på Leangen. Det er JACKPOT i V65 med 240 299 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V65 er kl 18.15, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 19.15. I og med at 11 Hauk Viktor er blitt strøket i V65-4, blir det endringer på V65-forslagene og 9 Alltid Ø.K. blir nå min banker i dette løpet.

"Hauken" er borte i V65-4
I V65-4/V5-1 kommer høykapable 9 Alltid Ø.K. nok en gang til å bli stor favoritt sammen med sin trener og kusk Jomar Blekkan. Fireåringen står med tre strake seire nå, men har vært innom galoppen i to av de seiersløpene. Feilfritt er det nok en gang topp vinnersjanse. Og med 11 Hauk Viktor som var mitt klare motbud, blir 9 Alltid Ø.K. min V65-banker på Leangen i kveld.

Kjøsnes i dytten
V65-5/DD-1 er et løp som holder bra klasse. Jeg varslet for 4 Terne Pil mot storfavoritten Kong C.K. i V75-2 på Leangen for tre uker siden og skjemmes ikke over det. Nå vant riktignok Kong C.K. greit, men Terne Pil avsluttet meget sterkt til andre i det løpet og nærmet seg vinneren mot mål. Odd Arne Kjøsnes har alltid snakket varmt om Terne Pil og hesten blir da også klar favoritt i V65-5/DD-1 i kveld. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 4 Terne Pil.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I og at jeg nå spiller banker i V65-4 på Alltid Ø.K., blir det plass til flere hester i V65-5. 1 Olaf Frost er uansett det klart mest aktuelle motbudet til Terne Pil. Den høykapable fireårsvallaken årsdebuterer i kveld og er kastrert siden forrige start. Har vært strøket et par ganger av forskjellige årsaker, men trener og eier Cecilie Gangåssæter melder at hesten er klar nå. Vant fire av ni løp i treårssesongen og er kapabel nok til å vinne direkte i årsdebuten.

Spennende objekt i V65-1
Kun fem hester stiller til start i eliteløpet for kaldblodshester i V65-1, der 20-metershestene 5 Jardar, 3 Bokli Teddy og 4 Pave Faks blir mest spilt. Jeg lanserer dog strekhesten 2 Helle Spik som min favoritt. Han stod likt med denne gjengen sist søndag på Leangen da Jardar vant. Avsluttet meget bra i det løpet og satt langt bak underveis da.

Motivert favoritt i V65-2
Torkil Steinshaug var stor optimist med 7 Brilliant Superb foran debuten i hans regi på Leangen for tre uker siden og hesten vant da også sitt løp. Imponerte kanskje ikke allverden, med med løp i kroppen er neppe hesten dårligere i kveld. En motivert favoritt i et ujevnt felt i V65-2.

Mjøen kan stjele løpet
Artig løpsutskriving i V65-3 som er et sprintløp for kaldblodshester. Kun sju hester stiller til start, favorittspilte 7 Røyns Kasper har 80 meter tillegg på to strekhester og 60 meter tillegg på blant annet 4 Hovsten Express. 12-åringen til Arvid Hovstein er operert i et bakbein siden forrige start og gjør sitt første løp siden august i fjor. Thomas Mjøen kusker i kveld og var svært fornøyd med hesten i et hurtigjobb for kort tid siden. Hesten trives utmerket på sprint og blir mitt objekt i V65-3.

Overspilt storfavoritt i V65-6
I morgentimene søndag tyder det meste på at Tor Arne Eggen og hans 2 Jazmine B.R. blir kveldens største V65-favoritt. Det er overraskende med tanke på motstanden fireårshoppa støter på i V65-finalen. Jeg syner storfavoritten og nøyer meg med å sette hoppa knepent først på rangeringen i V65-6.

Evighetsmaskinen blir V5-banker
Noen korte ord om kveldens V5-omgang. I V5-5 er 2 The Last Ticket igjen på farten. Bjørn Nyhus meget slitesterke 10-åring har allerede vunnet sju løp i år. I kveld blir det gratis tet og selv om 5 Derby D'Estino viste klar formstigning sist, må det være topp vinnersjanse igjen. 2 The Last Ticket blir min V5-banker på Leangen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.