Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ser ikke veldig vrient ut denne kvelden, og man skal altså kjøre forsøk til OAKS. Vi banker både 2 Thai Brooklyn og 2 Readyforwind, og ganger bongene noe opp. Gå ikke glipp av følgende til løpene på Momarken:

V65-1 : 2 Sangviks Ballerina – Her blir 6 Dunungen enormt hardt betrodd, og den har også vært best i årgangen hittil. Vant Hoppe Kriteriet i Sverige, og vant også det i Norge sist. Vi tror dog ikke at vår ide er veldig mye dårligere, og den gjorde en strålende sluttrunde i Kriteriet sist. Har kun startet fire ganger, og har stått i elendige spor hver gang (10-11-11-10). Nå står den endelig i et knallbra spor, og her er nok Tjomsland på hugget direkte. MÅ PASSES!

V65-2 : 3 Voje Linn – Imponerte veldig i Kriteriet sist, og kom da voldsomt tilbake etter en grov startgalopp. Kunne fakta ha kjempet om seieren uten den galoppen. Utvikler seg skikkelig fint, og karrierens første seier kan umulig være langt unna. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Thai Brooklyn – Spant inn til en svært enkel seier i Kriteriet sist, og den imponerte stort da. Er klart best skoløs, men vant sprettlett sitt forsøk med sko på alle fire nest sist. Det blir sko i kveld, men den balansen er altså ikke et problem. Blir normalt sluppet tidlig til tet, men vinner normalt dette uansett hvordan det blir kjørt. Er en motivert storfavoritt som også vi tror MYE på.

V65-4 : 2 Readyforwine – Var tapper i Kriteriet, men ble plukket ned av en hest som bare var bedre for dagen. Har vist seg å være en av årgangens beste, den blir trolig sluppet gratis til tet av stallvenninnen sin, og siden skal dette være over. En ny motivert favoritt som normalt tar seg av dette om alt går riktig for seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Readly’s Dream – Her blir 5 Creek’s Nu Love hardt spilt, og hadde den hatt toppform så hadde den vært klink. Har dog hatt en negativ formutvikling, og vi velger derfor å spekulere. Vår ide har stigende form, og vant utrolig enkelt fra tet sist. Gangen før var den solid fra dødens. Prøves som en frekkis mot ikke en så altfor tøff motstand.

V65-6 : 9 Marchetti – Småskummel finale hvor vi plukker med oss seks hester. Ideen er noe variabel, men bra på sitt beste, og alt annet enn ueffen da. Galopperte sist, og den hadde ikke noen god dag da. Avsluttet solid nest sist, og da viste klokken 10,4 s 300m. Kommer her ut etter en liten pause, og kan altså slå til om den leverer på sitt beste. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.