Etter en lørdag spekket med V75 Super Saturday og stor jackpotomgang på Färjestad og V75 med Gulljackpot på Leangen lørdag kveld, byr også søndagen på jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Momarken det skal handle om heretter i denne artikkelen. Med hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten, er de spillemessige forutsetningene ypperlige. Spillestopp i V65 er som vanlig på søndager kl 19.15. Sportslig er det variable saker vi tilbys, men noen unntak finnes. 9 Bjørnemyr Klara var vår V65-banker, men denne er blitt strøket og vi endrer således våre V65-forslag.

I kveld kommer karrierens første seier
Jeg var lenge inne på å lansere 3 Agnes U.S. som banker i kveld og med Bjørnemyr Klara strøket gjør jeg alvor av det. Hoppa til Agnes Usterud på Nordagutu har vært positiv i sine to siste løp og var veldig flinkt tredje sist etter dødens det meste av veien. Er uten seier på sine 11 første starter i karrieren, men i kveld er det meget gode mulighet for seier. 3 Agnes U.S. blir min V65-banker på Momarken i kveld i V65-2.

Klara vinner igjen
Med Bjørnemyr Klara hborte fra V65-5, blir formsterke 9 Ulvenelden nå favoritt i V65-5 og det er er en greit favoritt. Utfordes mest av alt av totalt nytente 3 Haugs Loppa og de to hestene skiller seg litt ut i V65-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solid første gang ut for Kim Pedersen - blir DD-banker i kveld
Eks-trønderen 3 K.L.M. L'American gjorde sin første start i regi dyktige Kim Pedersen på Bjerke i et V5-løp på V75-lørdagen forrige uke. Gjorde en veldig flott avslutning til seier da og er neppe noe dårligere med det løpet i kroppen. Pedersen har form på stallhestene sine for tiden og i en spennende DD-omgang, velger jeg å bankerspille 3 K.L.M. L'American i DD-2 og i V5-spillet (V65-6/V5-3).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltmillionærern vinner?
Kun seks hester stiller til start i V65-1 og de er fordelt på fire ulike distanser. Dobbeltmillionæren 6 Teddy Gutten Støen har ikke gjort mange starten de siste årene og vinneren av DNT's 5-åringsløp i 2016 (hele 500 000 kr i førstepremie den gang), har faktisk ikke vunnet løp siden 18. januar i 2017. Men var toer i to av de tre løpene han gikk i fjor (Kinge Svarten og Kleppe Fanden som vant de to løpene) og selv om trener Jan Roar Mjølnerød ligger litt lavt foran årsdebuten, setter jeg hesten først på min rangering i V65-1.

I kveld kommer karrierens første seier
Jeg var lenge inne på å lansere 3 Agnes U.S. som banker i kveld. Hoppa til Agnes Usterud på Nordagutu har vært positiv i sine to siste løp og var veldig flinkt tredje sist etter dødens det meste av veien. Er uten seier på sine 11 første starter i karrieren, men i kveld er det meget gode mulighet for seier. 3 Agnes U.S. blir et soleklart førstevalg for meg i V65-2.

Alle kan vinne V65-3
V65-3 er et løp for varmblods elitehester med maks 600 startpoeng og tre av de sju startende er fra Sverige. 5 Love Voice blir trolig ganske klar favoritt, men Øverdal-traveren har ikke vist allverden i det siste. 3 Minnestads El Paso gjør sin første start siden januar i fjor, men rapporteres å trene fint. Har trukket et bra startspor i dette løpet og blir min favoritt. Jeg velger uansett å ta med alle sju startende på samtlige V65-forslag.

Leder fra start til mål?
Lars Anvar Kolle har hatt en strålende innledning på 2022 og allerede vunnet ni løp etter to nye seire på Jarlsberg fredag. I V65-5/V5-3/DD-1 setter han seg opp bak 5 Red Love Vici som var god vinner nest sist, men galopperte i tet med en sannsynlig trippeplass på gaffelen sist på Bjerke. Det var i et V75-løp, det er litt enklere imot i kveld og det lukter litt tet fra start til mål.