Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang med stor omsetning på Forus

V65-1 er i gang klokken 18.45! Det blir både V65, V5, og V4! Du blir vel med på moroa fra Stavanger denne kvelden?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Forus Travbane disker opp med en av årets fineste V65-omganger, og det blir ikke så mye bedre enn dette. Når det gjelder kveldens beste banker så dukker den opp i V65-3, og det løpet vinner 2 Rainman O. om formen bare er sånn noenlunde etter pause. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Double Trouble E.P. – Leder fort dette løpet hele veien, og den var god etter pause sist. Ble da spurtet ned på streken, men gikk altså 12,8/2100ma. Har utviklet seg mye, og selv om det er ganske gode hester i mot så er det snakk om en motivert tipsener. Beste hesten i feltet er dog 5 I Am The Tiger, og har den en av sine bedre dager så kan den vinne dette fra dødens. Var godkjent minus mot eliten i Bergen sist, og den må være noe forbedret skal den vinne dette fra dødens. Er uansett den vi frykter mest, og begge disse er med på våre bonger.

V65-2 : 2 Grand Princess – Gikk flere fine løp mot beintøff motstand i fjor, og den duger i massevis her om den bare viser litt form. I årsdebuten sist var den ikke i nærheten av å trave fra start, og den feilet seg bort direkte. Bilstart passer bedre, den har trukket det beste sporet, og må ikke glemmes i et løp som dette. Prøves som en mulig skrell i et ellers ganske jevnt oppgjør.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Rainman O. – Har aldri tapt, og er svært lovende. Dette er nok en traver som Pål Buer har store ambisjoner med i år, og det kan opplagt være noe for de litt større 4-årsløpene. Er veldig kjapp fra start, og med 3 Song Of Eline rett ved siden av seg så burde det bli tet. Er garantert godt forberedt etter pause, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på stortalentet til Pål Buer. Dette er den beste bankeren i omgangen!

V65-4 : 2 Grude Odin – Her plukker vi med oss fem hester, og mener at det skal være heldekk. Draget er minst spilt av disse fem, men Grude Odin er i en fantastisk bra form, og har sett veldig fin ut på slutten. Den spurtet bra etter pause tredje sist, mens den har blitt sittende bom fast de to siste gangene. Løser det seg bare til slutt i dette løpet, ja, da kan det fort være duket for en etterlengtet seier. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 12 Quintana O. – Var meget god nest sist, og avgjorde da sikkert etter en bunnsolid sluttrunde. Sist galopperte den fra start, havnet på vingel, og ble bakket ned sist innvendig. Fant ingen luker nedover oppløpet, og ble sittende bom fast med mye krefter igjen. Er under en herlig utvikling, og selv om sporet nå er dårlig så duger denne om det skulle klaffe underveis. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 12 Tangen Frikk – Det er V75-klasse på flere av hestene i finalen, og dette er et ordentlig flott løp. Vår ide stod faktisk 40m bak 10 Grude Elling 3. oktober i fjor, og er altså veldig gunstig inne i dette løpet kontra favoritten. Tangen Frikk står spormessig noe dumt til, og det kan muligens bli langt frem. Har dog vært helt strålende over en lengre periode, og Geir Mikkelsen har virkelig gjort en bra jobb med denne. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.