*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang mellom de syv fjell

Bjerke04082018. Søndre Jerkeld og kusk Pål Buer vant 3.løp V75-1 Bjerkebanens stayerløp.

Søndre Jerkeld og kusk Pål Buer. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Knallfin omgang! Bankeren lar seg rett og slett ikke stoppe? Toppobjekt lurer favoritten? Du blir vel med oss i jakten på en saftig opptur i Bergen?

14.05.20 10:19

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Bergen Travpark byr på en internasjonal V65-omgang denne ettermiddagen, og bongene må altså være stemplet før klokken 16.20. Vi liker dagens omgang, og er inne på at det kan bli fine penger til dem som løser V65-rebusen. Her er vår tekst til dagens seks løp:

V65-1 : 4 H.P. Lanterne Rouge – Tre hester kan vinne? Vår ide ville ikke være med fra start sist, galopperte, og tapte MYE. Viste 16,4/1900m bak feltet etter galoppen, og det uten at den ble kjørt i bunn. Kan slå til som en godbit om den bare kommer seg ut fra start.

V65-2 : 4 Stuve Storm – Dyktige Øyvind Stuve tar turen til Bergen denne kvelden, og det med ambisjoner. Stuve Storm har trent 34/2000m, og skal kunne en bra bit under det. Fra andre omvendt sikter nok Svein Ove Wassberg mot teten, og vi må bare tro mye på denne debutanten. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 1 Lannem Hera – Har en svært fin oppgave i kveld, og er bare denne hoppen på humør etter pause så duger hun svært godt i omgivelser som dette. Er flink fra start, distansen er intet minus, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Prøves direkte etter pause!

V65-4 : 1 M.L.’S Odin – Skal ta seg av dette løpet, og vi kan ikke spekulere. Trakk seg riktignok litt fra dødens etter pause sist, men ble brukt hardt i førsterunden, og fikk dermed syre tilslutt. Nå er den solid kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, den er kjapp fra start, og garantert forbedret med et løp i kroppen. Går 28 fra tet, og lar seg rett og slett ikke slå? VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Rigel Øyvind – Har gjort to OK løp etter den kom inn på stallen til Ove Wassberg, men disse løpene har nok også gjort godt, og vi tror den vil være enda bedre nå. En kjapp sprint har vi en mistanke om at er et pluss, og den blir neppe veldig enkel å fange om den er på humør. SE OPP!

V65-6 : 5 Vittoria B. – Innfridde i årsdebuten, og var god direkte. Er en ordentlig bra hoppe, og det skal bli spennende å følge den i år. Virker dessuten å ha stabilisert seg noe, og det er naturligvis et pluss. Skal stå først på ranken, men vi stoler ikke helt på den, og det er derfor ikke snakk om noen banker.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag