Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri 5. november, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på en internasjonal V65-omgang denne kvelden, og det betyr litt ekstra stor omsetning. Omgangen ser svært spennende ut på forhånd, og vår store bong til Kr.1 728 er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Fantasio De Cuy – Er BEST, og den vinner dette om den fungerer. Har feilet tidlig to ganger på rappen nå, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Er nok blitt fikset litt på i oppholdet, og tilbake på sitt beste så tror vi ikke den taper. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å banke før vi ser mer stabile takter igjen. Er dessuten meldt med sko på alle fire, og har pleid å gå uten sko bak.

V65-2 : 2 Alm Norinda – Har ikke den beste raden, men den lyver. Gikk bra i kulissene sist, og kom til mål med krefter igjen da. I kveld passer oppgaven bedre, den står i et nydelig spor bak bilen, og her må man være på vakt. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Reggae D’Estino –
Her er det svak klasse på hestene, og det skal ikke veldig mye til for å vinne et løp som dette. Vår ide kom ut etter pause sist, og spurtet oppløftende etter et passivt opplegg. På klokken stod det 13,9 s 300m, og den var ikke tom på det. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den står i et bra spor bak bilen, og er spillbar.

V65-4 : 2 Horg Mia – Har gjort flere fine løp på slutten, og den fortjener en seier. Her møter den en veldig overkommelig gjeng, og feilfritt dukker den opp på foto. Settes først, men her plukker vi med oss noen hester i et småskummelt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Goethe AM –
Kom ut i regi Morten Pedersen sist, og var klart forbedret direkte. Leverte en tung sluttrunde, kom til mål med krefter igjen, og vi likte det vi fikk se. På klokken stod det 12,1 s 300m. Kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, og mot en billig gjeng skal den stå først på ranken.

V65-6 : 7 Positano – Er egentlig en ordentlig bra hest i grunnlaget, og den er veldig god når den først finner litt skikkelig form. Så merkbart forbedret ut sist, og den ble da sittende fast med krefter igjen. Distansen nå passer, den er lynrask fra start, og med klaff på startsiden er den spennende. Overrasker?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.