*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang på Forus

BergenTravpark26102019_Øyvind Hegdal vant V75-5 med Pøylefanten_Foto Morten Skifjeld/hesteguiden.com

Øyvind Hegdal og Pøylefanten. Tirsdag kjører Jørn Bjaanes. Foto Morten Skifjeld/hesteguiden.com

Svært spennende V65-omgang på Forus! Vi har jobbet frem MYE snadder i denne omgangen, og jakter en herlig opptur! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V65-vurderinger?

23.06.20 10:43

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Forus byr på en feiende flott V65-omgang denne kvelden, og dette er en omgang vi virkelig liker. De helt klare bankerne finnes ikke, og et par av løpene er dessuten veldig jevne/åpne. Dagens største favoritter skal vi prøve å felle, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V65-1 : 8 Te Amo Corazon – Gikk PIGG i mål etter sene luker på Åby sist, og den varslet form direkte etter oppholdet. Husk også på at dette er hesten som i fjor tapte kun knepent for Custom Colt i finalen av det norske kriteriet. Nå er den kommet inn på stallen til Tjomsland, så får vi se om han greier å løfte den videre. Tom Erik Solberg kjører, og hesten er derfor i de beste hender. Prøves i ganske overkommelige omgivelser!

V65-2 : 12 Jon Snow – Kom til mål med krefter igjen i debuten, mens det sist ble en sikker seier fra dødens. Er en ganske bra 3-åring, og det kan komme en ny seier her. Skal stå først. 11 Quintana O. – Er slett ingen dum hoppe, og under en klar utvikling. Ble sittende fast med litt krefter igjen sist, og utvikler seg altså fint. Er SOLID kuskeplusset med Tengsareid i kveld, og da er i hvertfall vi på vakt. Dette er det klare motbudet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 11 M.S. Star Trotter – Hadde egentlig ikke vist noe som helst før løpet sist, men da var den til gjengjeld meget god. Gikk en råsterk sisterunde i 15-fart, og vant fakta enkelt. Har en STOR sjanser om den leverer slik igjen, og den må bare prøves mot en overkommelig gjeng som dette!

V65-4 : 5 Pøylefanten – Fra tredje omvendt fyker Pøylefanten til tet, og siden er dette hesten å slå. Var enormt god når den vant fra tet med samme kusk tredje sist, og vi tror på en STOR sjanse om den leverer slik igjen. Galopperte seg bort nest sist, mens den aldri fikk opp farten for en veldig fersk kusk sist. Nå håper/tror vi den er tilbake på sitt beste, for da er dette hesten å slå.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 5 Imperium Bo – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og er VELDIG på riktig vei. Løste meget bra ut fra tillegget sist, men ble nok noe overforsert, og galopperte ut av første sving. Tapte en del, men kom klart bra tilbake i kulissene (14,7 s 300m). Fra tredje omvendt burde Bjørn Steine være på tetjakt, og vi tror ikke denne taper fra tet om den leverer på sitt beste. SKAL STÅ FØRST!

V65-6 : 1 Møller Viktoria – Gikk klart bra etter pause sist, og på klokken stod det faktisk 21,0 s 300m. Det gjorde den via femtesporet i den siste svingen… Har trolig gått ytterligere frem med det løpet i kroppen etter pause, den blir solid kuskeplusset med Tengsareid, og fra normalt tidlig tet må dette dreie seg om en stor sjanse. Vår klare tipsener i et ellers ganske jevnt løp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag