Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er tynne løp på Forus i kveld, og det betyr at de fleste av spillerne tar enkelt på denne omgangen samt at de ganger opp bongene. Vi synes dog at løpene er jevne, og har jobbet frem flere spennende objekter. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V65-1 : 4 Jailhouse Banker – Spinner til tet, og siden er dette hesten å slå? Står i det beste sporet bak bilen på Forus over denne distansen, og er brennkvikk i uttaket. Formen er dessuten veldig bra, og det er nå denne skal spilles. Slår til som en godbit?

V65-2 : 3 Bror – Er feltes beste hest, og den gjør et spennende comeback etter halsoperasjon. Har trent 30 på distansen, og Djøseland er opp på sin springer. Er etter Lome Brage, og har den bare arvet litt etter faren, ja, da fyker den til tet. Vinner om den leverer på topp, og den skal stå først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Nylund – Er MYE bedre enn raden, og fortjener virkelig å vinne et løp igjen. Feilet med litt krefter igjen i stengt posisjon på oppløpet sist, og hadde travet på 25-tallet uten den galoppen. En slik tid har ingen i dette feltet vært i nærheten av, og her skal man rett og slett være litt på vakt.

V65-4 : 1 Sunset Boulevard – Var ikke til sin fordel sist, og fikk seg en pause etter det løpet. Er normalt veldig kjapp fra start, og det vil overraske oss mye om ikke Geir Mikkelsen er på tetjakt. Er meldt uten sko på alle fire, og det for første gang i karrieren. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Dark Night S.E. – Gikk bra i kulissene sist, og på klokken stod det 13,1 s 1000m med krefter igjen. Er en meget bra stayer, og den står ikke tilbake for noen av disse. Kusken er dessuten knallgod, og den dukker opp på foto om alt går riktig for seg. OBS!

V65-6 : 8 G. Jerken – Har en veldig riktig oppgave foran seg i finalen, formen er slett ikke verst, og normalt bare jogger den rundt en gjeng som dette om den leverer som den skal. Har stor fordel av et lite felt, og den står klart først på vår rank.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.