Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V65-omgang fra Harstad. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Løpene i Harstad denne kvelden er tynne, men de er likevel uten de helt klare bankerne. Vi spiller derfor bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 The Spy Who Loved Me – Er bedre enn raden, og avslutningen sist var sylvass. Vinner nok det løpet med en noe mer aktiv kusk. Tina Lagesen får sjansen i kveld, og det er spennende. Selv om dette ikke er noen stor vinnerhest så likte vi den såpass godt sist at vi gir den sjansen nå. Strekhester i løp som dette er dessuten alltid interessante. SKAL MED PÅ ALT!

V65-2 : 1 Kaptein Herkules – Denne er fakta ikke så verst, og med helt riktige betingelser foran seg så er vi litt inne på at den kan lede et løp som dette rundt om. Spurtet ganske så fint sist, og var ikke veldig langt bak 4 Trøimøy da. Nå er Kaptein Herkules 40m billigere ute, og her er det dessuten bare for kusken å kjøre rett frem. Nå kommer seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Sæter Oda – Her er det veldig jevnt blant de beste, og det skiller ikke mye. Vi prøver oss med en «statistikkvinner», og en hest som elsker isen. Ideen som vi lanserer vant to løp i fjor, begge kom i januar, og begge kom på isen. Er helt riktig ute i grunnlaget, og den er fakta verdt litt oppmerksomhet.

V65-4 : 5 N.Y. Electric Love – Kommer ut i ny regi, og det skal bli spennende å se den i billige omgivelser som dette. Tapte MYE på galopp sist, men gikk sterkt etterpå, og leverte karrierens beste løp da. Kjemper med garanti om seieren om den leverer som sist på isen også, og den står klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Tanic Plane – Var ikke som best før pausen, og det er klart vi er usikre på den før dette løpet. Er dog en hest som ELSKER vinteren, og i løpet av de tre siste årene har den vunnet 6 av 7 løp fra desember til mars. Tapet kom sist, og da floppet den. Er dog god nok, den pleier å være godt forberedt etter pause, og den må passes.

V65-6 : 7 Valle Trym – Jevn finale, og her plukker vi med oss litt hester. 9 Kringlers Viktor har ikke vist form på slutten, og det samme gjelder 10 Myr Faksen som var ELENDIG sist. Ideen trives veldig godt på denne tiden av året, og i fjor vant den fire løp fra januar til april. Tre av seirene kom i januar og februar. Er ikke stabil, men den er veldig grunnkapabel, og duger her i en feilfri utgave. OBS!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»