*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V65-omgang på Klosterskogen

Bjerke15082018. What You Want og kusk Ove Wassberg.

What You Want og kusk Ove Wassberg. I kveld kjører Herman Tvedt. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren har perfekte betingelser foran seg! Frekkis debuterer for ny trener! Beste hesten, men likevel ingen favoritt? Vi går for GULL i kveldens V65-omgang på Klosterskogen!

08.12.19 15:11

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Jägersro: Årets siste V64-galopp
V75 Färjestad: Per Ludvig Nilsen fikser V75-suksess på Färjestad
Tippetips: Leicester er eneste trussel mot Liverpool
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Oddsstips cupfinale: Viking kroner verket
Oddstips håndball-VM: Kun seier som gjelder for Norge mot Danmark
Oddssingel PL: Newcastle gjør eksperttipsene til skamme
Julekalender: Sjekk dagens luke

Lerum med NY herlig fulltreffer! Var du med på oppturen 5. desember?
Det ble som ventet ikke helt lettløst i lunsjomgangen til Bollnäs denne torsdagen, og spesielt ikke når 89-oddseren Kolar Ville supersjokket i finalen. Systemet til undertegnede (fire andeler a kr.500) satt imidlertid som spikret, og betalte ut meget solide 23 742 kr. Tok du rygg?

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi liker disse V65-omgangene på Klosterskogen hvor man altså har SISTE INDRE på oppløpet. Husk også på at vi i kveld spiller sammen med våre venner fra Sverige, og det betyr ekstra stor omsetning i alle løp. Når det gjelder dagens beste banker så fant vi den i V65-4 hvor 4 Gomnes Hønk står alene. Har rett og slett knallfine betingelser foran seg, og her må vi bare tro hardt på seier!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 Ubet (denne ble strøket søndag ettermiddag) – Ligger stadig litt i skorpen, og den kan skrelle i et på papiret veldig jevnt innledningsløp. Spurtet klart bra sist, og da viste faktisk klokken 09,5 s 300m. Her er det usikker form på flere av de som blir mye spilt, og da velger naturligvis vi å spekulere. Ubet blir etter vår smak for lite spilt her, og den skal passes. Hadde faktisk kun 1,6% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset.

V65-2 : 7 Sundby Søss – Er helt formtoppet, og har radet opp med sterke prestasjoner på slutten. Var meget god i nederlaget sist, og den er BILLIG ute når det gjelder motstand i dette monteløpet. Debuterer under sal, men takler den det så må sjansene være store. Vår tipsener i et løp hvor det skiller ganske mye på både ryttere/hester.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Corsa D’amour – Formløp, og her skiller det voldsomt på grunnlagene. Vår ide står fakta veldig fint inne i dette løpet grunnlagsmessig, og den kan ikke få en spesielt billigere oppgave enn hva som her er i vente. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og selv om den fortsatt var noe seig i takene sist så avsluttet den positivt. Formen virker altså å være på riktig vei, og den settes frekt først!

V65-4 : 4 Gomnes Hønk – Har et tilnærmet gaveløp foran seg i kveld, og dette må dreie seg om en STOR sjanse. Var riktignok ikke på topp sist, men fikk seg en pause etter det løpet, og vi regner med at den er tilbake på sitt beste når man først tar turen fra Sørlandet en søndagskveld. Nest sist hadde den gått 28,0/28,1-2100ma uten galoppen på oppløpet. Søndag får «MESTER» Høitomt sjansen, og det er et solid kuskepluss. Vi banker denne flotte 4-åringen i en ellers spennende omgang.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 What You Want – Har kommet inn på stallen til Herman Tvedt, og den er behandlet før denne oppgaven. Spurtet bra i sitt siste løp i Bergen, og dette er fakta en ganske bra hoppe. Er veldig rask fra start, og her blir det fort tet/eventuelt rygg leder. Vi liker når hopper/hingster bytter regi, og vi blir ikke overrasket om What You Want tenner ordentlig til på sitt nye sted. Må bare prøves direkte, neste gang er den fort oppbrukt…

V65-6 : 10 Kleppe Spødå – Har vært matchet i langt tøffere omgivelser enn dette, og er veldig billig ute når det gjelder motstand. Sist ble den altså treer bak Lesja Odin/Langlands Odin, mens den nest sist var ute mot flere av de beste hoppene i årgangen. Her går den ned minst en klasse, en kjapp sprint er et pluss, og den skal ikke bli enkel å svare tilslutt. BANKES PÅ DD!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag