Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I lunsjen onsdag så serverte undertegnede meget sterke V4-tips til Bergen, og V4-bongen til Kr.240 betalte ut meget fine Kr.2 020,-. I V86-omgang fra Sverige var ikke tipsene like solide, og det var kun de to største systemene på Eksperten som fikk fullklaff (fire andeler a Kr.1 500 / tyve andeler a Kr.300). Disse systemene betalte ut Kr.14 263 hver seg.

I kveld fortsetter jakten på nye gevinster, og her skal det dreie seg om V65-omgangen på Momarken. Vær OBS på at værprognosene for kvelden er elendige, og det er meldt mye nedbør. Dette kan komme som både snø, og regn. Krevende forhold er dermed å vente for både de på to og fire bein. Løpene er dessuten ikke helt lettløste, og det vil overraske oss om ikke det vanker en bra bunke med tusenlapper til de med riktig rekke. Vi banker 6 Møller Tor (V65-4), og tror mye på tet og slutt. Ingen i dette feltet er modig nok å lage noe tempo, og da skal ikke Møller Tor la seg slå fra tet.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Montdore – Beste hesten i feltet er 5 Cash Okay som debuterer for Kim Pedersen i kveld, og viser den bare litt form i sin nye regi så har den naturligvis en stor sjanse. Vår ide er på vei mot formen, og spurtet riktig så positivt etter et smygløp sist. Kom da til mål med krefter igjen. Er egentlig kjapp ut når den blir laddet med, og mot «SKRAL» motstand så er vel det dags for Tom Horpestad å satse litt ordentlig igjen? Prøves som en frekkis.

V65-2 : 2 Ginger Peachy – Var fin i debuten på Bjerke sist, og den vant da meget enkelt etter en avslutning i 16-fart. Har blitt strøket ned på innersporet nå, og det kan naturligvis bli en felle da den debuterer bak bilen i kveld. Flaskerud sine hester pleier å ha en meget solid kapasitet, og det skal bli spennende å se denne igjen. Plasseres foran 9 Mind The Gap som har vært ordentlig bra to ganger på rappen etter pause.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 14 Tangen Tulla – Her virker det som om salen «lukker øynene», og håper på at 4 Smedrappen skal innfri som blytungt betrodd. Smedrappen har vært bra, men er klink ustabil, og møter dessuten ganske bra hester her. (SMEDRAPPEN ble strøket torsdag formiddag etter at dette tipset ble lagt ut).Vi spekulerer mot denne storfavoritten, og vår ide er 20m billigere ute kontra Smedrappen. Møtte nemlig favoritten sist (stod altså 20 bak), og gikk da MEGET SOLID i kulissene etter galopp. Er nå billigere ute, den får opp Magnus Teien Gundersen, og klaffer det bare litt på veien så kan denne utmerket godt skrelle. SKAL PASSES!

V65-4 : 6 Møller Tor – Spurtet bra sist, og varslet form etter en liten pause. Gangen før ble det feil, og det løpet kan man bare se bort fra. Nå blir det tet, men det er normalt en posisjon denne ikke er modig i. Her kan dog Dalen muligens få dempe såpass mye på tempoet at den likevel spinner fra dem tilslutt. Er en veldig motivert favoritt, og en bedre oppgave enn dette kan nesten ikke denne få. Det er en hest i mot om man velger å spekulere, og det er 8 Ådne Odin som kommer ut etter pause.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 10 Stasline – Hadde et sterkt fjorår, og var hele 7 ganger blant de to beste. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og det at den har vært borte fra løpsbanen i noen mnd, ja, det har nok bare vært positivt for denne humørbetonte traveren. Har en svært passende oppgave foran seg i kveld, og får den bare ryggløpet så er den sylvass på speed. PRØVES DIREKTE!

V65-6 : 1 Catch A Volo – Heller ikke i finalen trenger det å være lettløst, men her står vi uansett på to hester. Vår ide er egentlig lynrask fra start når den blir laddet med, og dette er en helt riktig oppgave for Catch A Volo. Har gjort fine løp på slutten, og møtt ganske bra motstand. Her blir det muligens tet/dårligst rygg leder, og da er den på foto i omgivelser som dette. Vi dobler dog opp a-gruppen med 11 Key To Happen som var fin etter pause sist, og som kan blåse ned alt med tempo. DOBBELTBANKER!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.