Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Momarken avrunder uken med en spennende V65-omgang, og dette er en omgang med potensial. Våre litt bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V65-1 : 6 Moveslikejagger – Er blitt 11 år, og er nok ikke like hard i skallen sin lengre. Har dog kommet solid tilbake, og var flink til seier sist (10,8 s 300m). Burde være ytterligere forbedret inn mot denne oppgaven, den kan «ALT» på en god dag, og skal passes mot en overkommelig gjeng.

V65-2 : 11 Symphonic Classic – Dette er et veldig svakt løp, og de fleste av disse duger knapt nok i en vanlig «jakt». Favoritten er bedre enn raden, og spurtet riktig så bra sist. Kan fort jogge rundt dette feltet om den skikker seg, og er en motivert favoritt. 1 N.O. Bon – Spurtet OK etter pause sist, og da skal man huske på at den også ble hindret underveis. Kan være forbedret, motstanden er billig, og vi dobler opp a-gruppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Pirakles – Er en fersk hoppe som utvikler seg fint, og den gikk en bra sluttrunde til fjerde sist. Kan muligens komme seg gratis til tet i kveld, og da må sjansene for seier være gode. Vi kan dog ikke stole på en såpass fersk hoppe, og avstår fra et bankerspill.

V65-4 : 1 Desdemona – Spurtet bra etter hinder på veien sist, og møtte da mye bedre hester enn dette. Er veldig kjapp fra start, og greier Gunnar å forsvare sitt innerspor, ja, da er fort dette løpet over. Vant fra tet tredje sist, og kom da fulltanket til mål. Vi plukker dog med oss 3 Premiär Tooma som Søvik var veldig opp på før løpet sist. Er en hoppe under utvikling, den står bra til, og er alt annet enn ueffen med tempo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Apollo Creed – Er MYE bedre enn raden, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Feilet med krefter igjen i angrep sist, og ligger altså veldig i skorpen. Her er det ikke veldig hardt i mot, og den skal passes. 6 Chuck Yeager – Var litt tung etter pause sist, men ble uansett sittende fast, og hadde krefter igjen. Er normalt MYE forbedret med den blåseren i kroppen, i kveld rykkes skoene, og den er god nok å overraske. OBS!

V65-6 : 6 Alltid Ø.K. – Er på riktig vei i ny regi, og galoppen sist skyldtes feil på utstyret. Rapportene på den er lysende, og den taper neppe dette om den bare kommer seg rundt feilfritt. Settes frekt først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.