Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galopphelg nærmer seg. Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her står blant annet Hans Petter Tholfsens minneløp på programmet. Søndag er det Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang og søndag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Bjerke og hele 878 870 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Øvrevoll er i gang med sin V65-omgang kl 18.15, mens Momarken byr på jackpot og 221 056 kr ekstra i sekserpotten. Jackpot er det også i kveldens V64-omgang på Ørebro. Her er det 930 779 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Halmstad.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om V65/V4-løpene på Øvrevoll. Det er som vanlig internasjonalt spill til Øvrevoll og spillestopp i V65 er kl 18.15. V4-spillet innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.05.

Vi gir Alligate tillit
I likhet med forrige torsdags V65-omgang, er det heller ikke denne torsdagens så store felter på Øvrevoll, men det blir nok bedre neste gang. Da er det løp på 17. mai med åpning av gressbanen.

Vi spiller banker på 3 Alligate i V65-2, som Niels Petersen har tro på skal bli en riktig god fireåring i år. Motstanden virker overkommelig. PS: På grunn av at Niels Petersen har tre av fire starthester i 3. løp (V65-2), vil alt spill til løpet utgå. I V65 vil alle hester regnes som vinnere, så det rekker å sette en strek på valgfri hest i løpet. Vi satte 3 Alligate som vår banker i V65-2.

I de øvrige avdelingene er det mer åpent. V65-1 er det seks hester som ikke har vist noen verdens ting, og løpet bør garderes godt. Vi helgarderer V65-1 på samtlige V65-forslag.

1 Chiefof Comanches i V65-3/V4-1 blir trolig favoritt. Gikk et par flotte løp i fjor, men var ujevn. Ble kastrert i februar, og det kan ha gjort positivt utslag. Vi bankerspiller 1 Chiefof Comanches på de to minste V65-forslagene og på det minste V4-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En luring er 1 Betty i V65-4. Var med på et alt for høyt tempo fra start sist og holdt bra.

DD-løpene er åpne. Flere av hestene i V6-5/DD-1 møttes nylig. Vi tror det blir tett i dette sprintløpet også denne gang. Vi gir 4 Youonlyliveonce et lite pre. Avsluttet flott sist, og vi tror sprint er den rette distansen. Vi bruker 4 Youonlyliveonce som vår DD-banker på Øvrevoll i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.