PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Varig Orkla Arena er sist ut denne uken, og her venter en spennende V65-omgang. Vår første tanke var å banke 7 Alma Prins (V65-1), deretter vurderte vi 4 Golden Dream ME i finalen, men til slutt landet vi på ferske 1 Sassy Victoria. Leverte et bra prøveløp, og i debuten sist satt den bom fast som fulltanket. Møter "ikke noe" nå, og må ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om... ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Alma Prins – Har et gaveløp foran seg i V65-1, og kommer den seg bare rundt uten å finne på noe tull, ja, da taper den ikke dette. Har gjort strålende løp etter galopper de siste gangene, og formen virker å være meget bra. I kveld er det en litt lengre distanse, den får gå seg til, og dermed burde ikke galopprisikoen være veldig stor. SPILLES!

V65-2 : 7 Oli Bonera – Dette er et småskummelt oppgjør, og vi plukker med oss litt hester. Ideen kommer tilbake etter en lengre pause, og duger i dette løpet om den leverer på topp direkte. Vi legger merke til at den er meldt med BIKE for første gang i karrieren, og det vitner i hvertfall at man har litt ambisjoner etter oppholdet. Har dessuten et ettall øverst i raden, og vil miste en god del poeng om den ikke leverer. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Sassy Victoria – Så smellfin ut i sin debut sist, og ble der sittende bom fast som absolutt fulltanket. Burde kunne gå 18 fra tet, og da er dette løpet over. Her er det nemlig svært billig i mot. Er en soleklar tipsener som vi tror MYE på.

V65-4 : 5 Tustna Svarten – Kommer tilbake etter et lengre avbrekk, og den er altså blitt fikset på i dette oppholdet. Brækken ligger noe lavt på forhånd, men han føler seg ikke helt slått. På kapasitet er den i en egen klasse, og kan opplagt vinne dette selv om den ikke er på topp direkte. Må bare prøves i kveld, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 L.J.’s Red Rajah – Var ikke helt bunnskrapt etter sene luker sist, og holder sin flotte form. I kveld er den meldt med BIKE for første gang i karrieren, den er bedre enn grunnlaget den har på konto, og den er spennende fra et bra spor bak bilen. PASSES!

V65-6 : 4 Golden Dream M.E. – Vinner et løp som dette sprettlett om den bare leverer som den skal. Har dog ikke imponert noe veldig på slutten, og formen har vært bedre tidligere. I kveld er den meldt uten sko og BIKE, og det løfter normalt denne med ganske mange meter. Leder rundt om?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»