Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65 på Biri

I kveld innledes årets V75 Påskebonanza på Gävle, men torsdag ettermiddag byr også Biri på en herlig internasjonal V65-omgang.

Torsdag er det klart for første dag med V75 Påskebonanza og det er Gävle som er første bane ut. V75 Påskebonanza avsluttes med Multijackpot på Romme søndag og omfatter også V75 på Färjestad langfredag og V75 Halmstad på påskeaften. Lørdag kveld er det i tillegg en kanonfin V75-omgang på Forus med Gulljackpot og spillestopp først kl 20.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder menyen skjærtorsdag, så starter ikke V75 Gävle før kl 19.30. Før den tid er det både V4-lunsj fra Boden og ikke minst en super internasjonal V65-omgang på Biri på ettermiddagen.

Ny kjempesuksess på Bergen travpark søndag 28. mars
Rolf Lerum har truffet fantastisk bra med sine tips til Bergen travpark den siste tiden. Søndag var det internasjonal V65-omgang på Bergen travpark og Leirvåg var gjestetipper på Rolf Lerums velfortjente frihelg. Med banker på 8 Jailhouse Banker i V65-1 og 12 I Do It Way i V65-6, ble både V65-2 og V65-4 bredt gardert. Dermed ble storoutsiderne 12 Jippi i V65-2 (markert på 1,6 prosent) og 1 Ludvik i V65-4 (markert på 2,8 prosent) fanget på de største V65-forslagene. V65-forslaget med innl.frist på kr 980 betalte tilbake meget pene 19 813 kr. Totalt ble det klaff for 14 andelslag på Eksperten.

Skjærtorsdag ser du både V65-løpene fra Biri og V75-løpene fra Gävle gratis gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 14.45.

Nå retter vi fokus mot torsdagenss internasjonale V65/V5-omgang på Biri. Merk at spillestopp i V65 er kl 15.20, mens den internasjonale V5-omgangen innledes i V65-4 og har spillestopp kl 16.25. Eirik Høitomt er godt forspent med vinnersjanser denne skjærtorsdagen på Biri og kusker både min V65-banker og min DD-banker.

Fin oppgave for V65-bankeren
Spillemessig er det en meget flott V65-omgang som venter og bankeralternativene står ikke i kø. Fireårsvallaken 6 Quinzy Roy har en flott oppgave foran seg i V65-3. Hesten årsdebuterte med en sterk andreplass bak Trefilov på Biri for tre uker siden og selv fra sjettespor bak bilen, skal det være gode tetsjanser i dette løpet. Motstanden skremmer ikke i det hele tatt. 6 Quinzy Roy blir min V65-banker på Biri skjærtorsdag.

DD-bankeren leder hele veien
Eirik Høitomt har også den klare spillefavoritten i V65-5/DD-1. 4 Bravo Revansch har en flott utgangsposisjon i dette løpet og er normalt meget kvikk i vei. Ble strøket fra en tiltenkt start på Momarken for to uker siden, men satt fast i sine to siste løp. Møter noen gode konkurrenter, men i DD-spillet gir jeg full tillit til 4 Bravo Revansch.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

To hester gjør opp i V65-1
Flere fine hester på farten i V65-1 som er et lavgrunnlagsløp for kaldblodshester, der treårige 1 Tyri Hera blir min klare favoritt. Geir Flåten-trente Tyri Hera debuterte med flott seier på Jarlsberg i midten av januar, men måtte nøye seg med andre bak en meget opplagt Smedrappen i sitt livs andre start. Vidar Hop får sjansen som kusk torsdag og hoppa kommer garantert til å lede dette løpet underveis. 6 Ramstad Frekken er det klare motbudet og denne har vist voldsom utvikling i to strake seiersløp. De to hestene bør være et bra lås i V65-1.

Åpent i V65-2
Fireårshoppa 8 Only Be Kind To Me blir favorittspilt i V65-2. Hun innledet karrieren meget sterkt som treåring i fjor vår og vant to av sine tre første løp. Klarte ike å følge opp utover i sesongen og presterte mer på det jevne etterhvert. Årsdebuterte med en fin 4. plass på Biri for tre uker siden. Åttendespor bak bilen trekker ned her og jeg nøyer meg med å sette henne først på rangering, men tyr til garderinger.

Strekhestene gjør opp i V65-4/V5-1
Hoppeløp for kaldblodshester venter i V65-4/V5-1 og de mest betrodde starter fra strek. 1 Pave Sola og 4 Lykke er garantert med i seierskampen i feilfri utgave, mens lite spilte 2 Goroso Lusiana også skal tidlig med. 9 Jelina og 10 Alm Tekna er de to tilleggshestene jeg tror mest på, men de får kun plass på det største V65-forslaget.

Spennende nykommer fra Høitomt
Det er usikker form på mange i V65-6/V5-3 og det er ikke så rart da løpet er stengt på maks 800 startpoeng. 11 Delicious Ice gjør sin første start i regi Marius Høitomt og har levert bra fra seg i Sverige. Har trent fint i følge Marius og selv fra et sjanseartet ellevtespor bak bilen, setter jeg Delicious Ice først på rangeringen i V65-6/V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.