En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Det er jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag ettermiddag er det duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med blant annet kvalifiseringer til UET Grand Prix for fireåringer. Søndag kveld byr Biri travbane på internasjonal V65-omgang og med hele ti løp på menyen er det også både V5 og V4 på Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Biri det heretter skal handle om i denne artikkelen. Med internasjonalt spill til kveldens løp, blir det garantert høy omsetning i kveld. Det er hele ti løp på programmet og spillestopp i V65 er kl 18.15. V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 19.15, mens V4-spillet som først innledes i kveldens sjuende løp, har spillestopp kl 20.20. Det er flotte spilleløp på Biri i kveld og V65-omgangen er slett ikke lettløst. Jeg finner min banker i V65-6.

Gode rapporter på bankeren
Det handler om kapasitetshesten 4 Goldstrike B.B. Niåringen til Erik Skaug var fenomenalt god på Jarlsberg tredje sist, da han landet på 12.3/1609 meter. Like god og imponerende nest sist på Momarken, mens hester var inddisponert sist på Biri og ikke fikk med utfallet å gjøre. Har har hatt pause siden det løpet og treningsrapportene er lyriske. Fra et perfekt fjerdespor bak bilen, ser dette veldig bra ut på forhånd. 4 Goldstrike B.G. blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gode sjanser for Austevoll
Gunnar Austevoll blir favorittspilt både i V65-2 med 1 Arverud Oda og i V65-4 med 2 Troll Kaxa. Begge hestene har veldig fin kapasitet, men det finnes galopprisiko for begge. 1 Arverud Oda har innledet karrieren strålende og står med to strake seire, mens 2 Troll Kaxa lignet en klink vinner sist i ensom majestet ut mot oppløpet. Da kom en helt uanmeldt galopp. Ligger Troll Kaxa nedpå, er hun overlegen sine konkurrenter på kapasitet. Men siden både Arverud Oda og Troll Kaxa er ustabile, blir det garderinger i både V65-2 og V65-4.

Killingmo har trua
Erik Killlingmo har god på egentrente 6 G.G. Barbaresco i V65-3 og fireårshoppa skal ha gode muligheter til å ta karrierens første seier i kveld. Billig motstand her og teten kan være innen rekkevidde. Min klare favoritt i V65-3.

Kolle kan fikse en dobbel
Lars Anvar Kolle sitter opp bak min V65-banker Goldstrike B.G. i V65-6 og han er også favorittspilt med 5 Flying Shadow i V5-4/V4-1. Kolle har også klar vinnersjanse med formsterke 9 Valle Grid i V65-5/V5-2. Den Merete Viksås-trente hoppa er ikke den enkleste å lure først i mål, men hun har en passende oppgave foran seg i kveld. 9 Valle Grid blir min favoritt i V65-5/V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V4-4
Til sist tar jeg med noen linjer om kveldens V4-spill som først innledes i det sjuende løpet. 3 Hassel Frøkna og 6 Farddalas skiller seg klart ut i V4-4 og blir min dobbeltbanker i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.