En svært innholdsrik travuke står foran oss den kommende uken. Lørdag er det klart for årets siste Super Saturday som byr på internasjonal V75 på Solvalla med svenske V675-finaler og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Biri. Jackpot er det også i tirsdagens V75-omgang på Bjerke, her ligger det 500 000 kr ekstra i sekserpotten. Onsdag kveld er det V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 15 millioner i premiepotten. Torsdag og fredag er det V65 med Milliongaranti på hhv Bergen Travpark og Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før alt dette, skal vi gjennom en innholdsrik mandag som innledes med V4-lunsj på Halmstad. Mandag kveld venter internasjonal V65/V5 på Klosterskogen, mens Mantorp er vertskap for en flott V64-omgang i Sverige i kveld.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Klosterskogen der det altså er internasjonal V65 og V5 i kveld. Det er ganske fine spilleløp i V65 der blant annet varmblodseliten setter hverandre stevne i V65-2. Det er også i det løpet jeg finner min V65-banker.

Hedershesten innfrir som storfavoritt
Det handler om 4 Always On Time med Tom Erik Solberg. V65-2 er stengt ved 700 startpoeng og mostandsmessig har den Kjetil Helgestad-trente vallaken en meget passende oppgave foran seg i kveld. Hang godt med formsterke Z. Boko til andreplass sist på Bjerke og er normalt tidlig i tet i kveld. Da skal det være svært gode muligheter for at niåringen tar årets andre seier. 4 Always On Time blir min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Kolle med DD og V5-bankeren
Lars Anvar Kolle har hatt en svært god sesong og tar man med seire også i utlandet, står Lars Anvar Kolle med 101 seire i år. På norske travbaner står han med 96 seire og han vil garantert runde 100 seire på norske travbaner i 2022. I kveld er hans beste vinnersjanse med 3 Avonaco i V65-5/V5-2/DD-1. Fireårsvallaken som trenes av Bjørn Larsen har et meget høyt toppnivå, men det er sjelden han viser det. Hesten har uansett en svært fin oppgave foran seg i kveld og både i DD-spillet og V5-spillet, velger jeg å bankerspille 3 Avonaco.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tre hester gjør opp i V65-1
Brødrende Øverdal setter opp Anette Frønes på 4 Voje Piril i kveld og det er for å hjelpe Anette i kampen om amatørchampionatet på Klosterskogen. Både Anette frønes og Adrian Solberg Akselsen står med sju seire, mens Tommy Fløysand står med fem seire. Fløysand sitter opp bak hovedopponenten 6 Ask Major i V65-1, der også høykapable 5 Alsaker Pumbaa vil ha et ord med i seierskampen.

Mer suksess for Hedda
Ett flott monteløp venter i V65-3 der favorittduoen starter fra 40 meter tillegg. 9 Eikmann og 8 Uberg Lisa er begge vinnerkandidater, men jeg setter Hedda Edvardsen først med formsterke 5 Mila som starter 20 meter foran. Mila vant sist og dyktige Hedda Edvardsen kunne også bokføre seier med en herlig opplagt Nothing Like Malena på Jarlsberg lørdag.

Undem prøver igjen
Kaldblodshester i grunnlag under 34 000 kr setter hverandre stevne i V65-4/V5-1 og det er 20 meter tillegg ved 18 001 kr. 1 Leo U.N. starter 20 meter foran 7 Langlands Jerkila på Klosterskogen for 14 dager siden, men ble da tatt ned av sistnevnte via siste indre. I kveld er det lignende forutsetninger og feelingen er at Leo U.N. kan vinne i kveld. Settes knepent først i et løp der jeg tar med fem hester på de fleste V65-forslagene og dekker enda bredere i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gaveløp for favoritten i V65-6
Ingen tvil om at 5 Fellaini Zet skal være favoritt i V65-6/V5-3, men fireårsvallaken har ikke imponert veldig i det siste. Gjør hyggelige løp, men heller ikke mer. V65-6 er et løp for stallansatte, rekrutter, amatører og kvinnelige kusker og er stengt ved 500 startpoeng. Lars Fredrik Kolle er blant de klart beste kuskene i løpet, men bak favoritten er det vidåpent og jeg tar med åtte hester på det største V65-forslaget.