Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65 på Leangen på 17. mai

Sportslig meget flott omgang der V65-1 starter kl 15.30 på nasjonaldagen.

Det er tradisjon med galoppløp på Øvrevoll på 17. mai, men det er fortsatt strenge coronarestriksjoner i Bærum kommune og Øvrevoll er derfor fortsatt stengt for løp. Det betyr at Leangen travbane er norsk bane på nasjonaldagen og her er det både internasjonal V65 og V5. I tillegg til Leangen, er det naturligvis full rulle i Sverige. Her er det V4-lunsj fra Eskilstuna og til kvelden flott V64-omgang i Halmstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Leangen. Det er meget fine løp som venter og i fire av løpene er førstepremien på hele 30 000 kroner, mens to av løpene byr på 24 000 kr i førstepremie. Det har lokket flere østlandshester, i tillegg er det også Åsbjørn Tengsareid på plass. Tengsareid som også kusker min V65-banker og den kommer ut allerede i V65-1.

Dobbeltmillionæren tar årets første?
V65-1 er et eliteløp med kun seks hester til start. Geir Kihle tar turen fra Stange med 7 Kleppe Fanden, sist den hesten gjestet Leangen var midtsommer i fjor og da tok hesten en sterk V75-seier. Har varslet form i sine to siste løp og var helt nede på 20.9 som toer bak Valle Mattis sist. Møter klart overkommelig motstand mandag og er i tillegg rask fra start. 7 Kleppe Fanden blir min V65-banker på Leangen mandag.

Brækken jakter nye seire
Noralf Brækken sjokkerte V75-spillerne lørdag da han vant V75-6 med Belfort Rags som et ellevtevalg. Hele 200 000 kr var førstepremien Hans Petter Tholfsens minneløp. Mandag har Brækken nye vinnersjanser, blant annet med 9 Panama Rags i V65-2. Hoppa spurtet strålende til seier forrige mandag og blir min favoritt i V65-2.

Blekkan er på revansjejakt
Veldig bra klasse er det på V65-3 der fire hester får plass på mine V65-forslag. 7 Bijou har vært kanongod i regi Jomar Blekkan og vunnet tre av fem løp i hans regi. Måtte riktignok strekke våpen mot Sue forrige mandag, men da var Bijou med på en morderisk åpning. 7 Bijou er min favoritt i V65-3.

En vinner feilfritt?
Det er ikke bare Geir Kihle og Kjetil Helgestad som tar turen til Leangen på 17. mai, også Andreas Opheim tar turen. Det gjør han med 5 Ramstad Kristian som har tatt to andreplasser i sine to første løp i år. Har en fin oppgave på papiret mandag, til tross for 20 meter tillegg i V65-4/V5-1. Min favoritt i nok et flott løp i V65-4/V5-1.

Solhus har DD-bankeren
Et finaleløp i hoppeserien venter i V65-5/V5-2/DD-1 der vinneren kan kvittere ut hele 30 000 kr. 4 S.K.'s Nordstjerne gjør nesten aldri dårlige løp og har fine forutsetninger i dette løpet. Er normalt flink i vei med voltestart og blir min klare favoritt. 4 S.K.'s Nordstjerne blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det klare motbudet i løpet er 9 Borkmira og Thomas Mjøen. Hun galopperte seg bort i V75 sist, men var solid vinner nest sist på Leangen. I en småvrien V5-omgang velger jeg å spille dobbeltbanker på 4 S.K.'s Nordstjerne og 9 Borkmira i V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Brækken har mer å by på
V65-6/V5-3/DD-2 er finalen i hoppeserien for varmblods og også i dette løpet er det 30 000 kr i førstepremier. Formsterke 2 Ira B.R. blir trolig spillefavoritt og kan selvsagt vinne igjen. Jeg setter imidlertid Noralf Brækken og hans 10 Juliana Rags først. Hun var først i mål i V75-4 på Leangen i sin siste start, men ble deplassert til andreplass grunnet trang kjøring av Brækken ut mot oppløpet. Blir det ikke lusetempo i løpet, har jeg god feeling for at 10 Juliana Rags tar hjem V65-6/V5-3.