V75 Julebonanza ruller videre tirsdag kveld og i kveld er det Danmark og Skive travbane som er vertskap. Det er 14 millioner i premiepotten og på nyttårsaften fredag er det finale i V75 Julebonanza med Multijackpot på Axevalla og ca 43 millioner ligger ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder tirsdagens trav, så innledes denne med V4-lunsj på Romme. Tirsdag ettermiddag byr så Leangen på internasjonal V65/V5, mens altså Skive travbane byr opp til V75 tirsdag kveld. Spillestopp i V75 er kl 19.30.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen og merk at V65 har spillestopp allerede kl 16.00, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 17.05. Jeg velger å spille med to bankere i V65 og får dermed råd til bred gardering i flere av de øvrige V65-løpene.

Gaveløp for Magnes hedershest
Magne Olsen har hatt veldig mye glede av Derby D'Estino som har hatt et gaveløp foran seg i V65-1. Åtteåringen vil passere millionen innkjørt om han vinner dagens løp. Hesten har holdt imponerende form i evigheter og selv fra åttendespor på sprint, skal det normalt ikke være snakk om saken. 8 Derby D'Estino og Magne Olsen blir min hovedbanker i V65-spillet på Leangen tirsdag.

Sjoners fireårshoppa forblir ubeseiret
Det er svak klasse på V65-4/V5-1 som er lavgrunnlagsløp for kaldblodshester. Fireårsshoppa 7 Josanne har innledet karrieren på beste vis og tatt to enkle seire for sin trener og kusk Arve Sjoner. Møter stort sett ingenting av motstand i dag og normalt skal det være snakk om en meget stor vinnersjanse. Vant enkelt fra tillegg i Østersund sist og har vist seg svært så travsikker. Det er en eller alle i V65-4/V5-1, jeg velger en og bankerspiller 7 Josanne både i V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-klasse på V65-2
Det er veldig bra klasse på V65-2 der seiersmaskinen 8 Vestpol Lodin jakter sin fjortende årsseier. Den kan komme, men Moe Odin-sønnen støter på kvalifisert motstand. Jeg velger å ta med fem og seks hester på de to største V65-forslagene.

Alle kan vinne i V65-3
Det er ti hester med i V65-3 og slik jeg leser løpet er ingen sjanseløse. Jeg prøver meg med 5 Lin Kos som mitt førstevalg. Den 11 år gamle vallaken som trenes og kjøres av Dag Sandø Nilsen var god toer i sitt første løp etter nesten ett års pause sist og er normalt forbedret med løp i kroppen.

Sjoner skal gi tilleggshestene kamp
Elitehestene står på 20 meter tillegg i ett flott kaldblodsløp i V65-5/V5-2/DD-1 og 5 Alma Prins med sin trener og kusk Jomar Blekkan i sulkyen blir spillefavoritt. Hesten stod vanskelig til i V75-finalen på Bjerke sist og fikk ikke med seg penger fra det løpet. Skal hente 20 meter på gode 4 Storm Teddy i dette løpet og det er ikke opplagt at det går. Jeg setter 4 Storm Teddy og Arve Sjoner knepent først på min rangering.

Kapasitetshesten vinner igjen?
Et veldig fint spilleløp avrunder V65-omgangen på Leangen tirsdag og den skadeforfulgte kapasitetshesten 2 Hush blir min favoritt. Har ikke gjort mange startene denne fireåringen, men tok en sterk seier sist og holder han seg på beina, skal det være gode vinnersjanser igjen. 2 Hush blir min DD-banker på Leangen denne tirsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men bak Hush vrimler det av vinnerkandidater, ergo garderer jeg bredt både i V65 og V5-spillet.