Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Sendingen begynner klokken 12.30 / V75-1 er i gang klokken 15.00

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Charlottenlund byr på en internasjonal V75-omgang denne søndagen, og her skal storløpet Copenhagen Cup med 750 000 i førstepremie kjøres. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-2, og der må vi bare tro hardt på 2 Kagan. Dette er en knallgod 4-åring som fakta kan være noe for Derby senere i år. Ta rygg på følgende:

V75-1 : 4 Officer Stephen – En kjapp sprint innleder dagens V75-omgang, og vi tror en hel del på favoritten. Når den vant på 12,8/2600m tredje sist så gjorde den det enkelt fra tet, og med krefter igjen. Er veldig kjapp fra start, sporet er perfekt på en bane som Charlottenlund, og skulle den bli sluppet til tet av 3 Photo Lavec, ja, da er dette over. Har en bra sjanse selv om den skulle få svar. Skal stå først!

V75-2 : 2 Kagan – Holder vi veldig høyt, og dette er fakta en 4-åring som kan være noe for Derby senere i sesongen. Gikk 11,2 s 1000m i seiersløpet sist, og det ble ganske enkelt fra tet da. Er kjapp fra start, og fra dette sporet vil nok Robert Bergh være offensiv fra start. Har for lite penger på konto målt opp mot ren kapasitet, og er spillbar i et løp som dette. Dette er en hest vi tror MYE på i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 4 My Tambourine Man –
Var knallgod når den vant sist, og leverer den noe tilsvarende i dag, ja, da taper den neppe dette løpet fra tidlig tet. Det man skal være litt OBS på er at hestene til Nicklas Westerholm er variable, og vi stoler derfor ikke fullt ut på den. Skal stå først, men blir altså ingen banker. 5 Delight Classic – Kan være sjokket i dette stayerløpet. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var knallgod til andre nest sist. Tapte riktignok for 7 Pantani da, men gikk et bedre løp, og var ikke tom over mål. Fulgte opp sist med å avslutte råsterkt bak Madelen LTC. Gikk da 11,3 s 1000m. Distansen i dag elsker Delight Classic, og det skal bli spennende å se den i hendene til Adielsson. Plukkes med på alt!

V75-4 : 10 Dear Friend – Her blir det MYE spill på 1 Miracle Tile som har fått noen løp i kroppen etter pause, og som var OK i nederlaget sist. Pleier å være best når den får gå med i rygger, og hvor hard er den egentlig i skallen om den skal gå foran i et ganske stort tempo underveis? Vi spekulerer, og er inne på at Dear Friend spurter ned en gjeng som dette. Den spurtet bra i Finland uten at det klaffet helt sist, og formen virker fakta å være veldig bra. Dette er en herdet hoppe som har blitt matchet i tøffere omgivelser enn dette tidligere. Er sylvass på speed, og burde ha en bra sjanse mot en overkommelig gjeng. Spilles.

V75-5 : 3 Noxx Vrijthout – Holdt sikkert unna fra tidlig tet sist, og dette er en knallgod 5-åring. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og her blir det fort tet om Robin Bakker kjører til. Går nok en 12-tid fra tet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å ha med å gjøre. 6 Luuk Schermer – Er kun 4-år, den utvikler seg strålende, og kom alene til mål på en knallgod tid sist. Minuset i dag er at den skal vinne dette fra dødens, og det kan umulig bli enkelt mot en såpass god hest som Noxx Vrijthout. Disse to skiller seg klart ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 9 Alcoy – Spurtet bra i tøffe omgivelser sist, og var ikke tom over mål. Baneforholdene den dagen var helt elendige, og tiden skal sees litt i lys av det. Gjør nesten bare gode løp, den møter på riktig motstand, og får bare kusken til styringen så dukker Alcoy opp i fremste rekke. Slår til som en godbit? 7 Usain Töll – Har blitt som en ny hest etter den kom inn på stallen til Bondo. Fullførte helt utrolig sterkt sist, og det gikk i 05-06-fart nedover oppløpet. Er brennkvikk fra start, og blir garantert laddet fra start. Må med på alt.

V75-7 : 3 Zeudi AMG – Kommer ut i regi Gocciadoro, den har trent 12,5/1600m, og her skal man rett og slett være veldig på vakt. Dette er nemlig en TOPPBRA hoppe som 3. oktober i fjor var tre lengder bak Face Time Bourbon i Napoli. Travet da 10,8. Kan fort være ytterligere forbedret i Gocciadoro-regi, Kihlström opp er spennende, og her kan vi ikke gjøre annet enn å sette på alle varselklokker. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.