Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 12.30 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Eskilstuna byr på en helt fantastisk V75-omgang søndag, og her skal altså finalene av Breeders' Crown kjøres. Kvaliteten på omgangen er skyhøy, og det er dessuten en utfordrende V75-omgang som venter. På de flate bongene banker vi 5 Twigs Honor (V75-3) og 2 Honey Mearas (V75-4). Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 1 Hula Hula Sisu – Debuterte for Westholm sist, og gikk et løp på det jevne. Ventes MYE forbedret, den er grunnkapabel, og til denne starten blir det BIKE + skoløs på alle fire for første gang. De endringene kan fort løfte den med 30m, og fra tet/eventuell rygg leder kan den overraske. Må bare prøves her. Løpet ellers er jevnt, og en relativt bred gardering kan vise seg å være smart.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Sverige. Andelene har priser fra kr 50 til kr 1 000.

V75-2 : 4 Francesco Zet – Har ikke gjort mye feil i sin debutsesong, og har altså tjent voldsomme 5 075 000. I forsøket avgjorde den sikkert fra andre utvendig, men kanskje uten å ha sin beste dag. Reden er uansett helt RÅ på å sette hestene sine opp for slike finaler, nå rykkes skoene bak, og favoritten er motivert. Se dog litt opp for 2 Global Cashflow som er under en rivende utvikling. Gikk et fantastisk løp i Kriteriet nest sist, og fulgte opp sist med en helt rå sluttrunde. Rapportene på den er fine, sporet er perfekt, og den må med om man først garderer storfavoritten.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Sverige. Andelene har priser fra kr 50 til kr 1 000.

V75-3 : 5 Twigs Honor – Var bunnsolid fra dødens i debuten for Goop sist, og vi likte virkelig det vi fikk se av den i dette debutløpet. Dette er en svært grunnkapabel hest, Goop forventer den ytterligere forbedret til denne starten, og nå fester man også på en BIKE. Burde egentlig ha vært storfavoritt i et løp som dette, men når vi la ut tipsene hadde den kun 31% av innsatsene på seg. Vi kan ikke spekulere mot den her, og går ALL IN!

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til søndagens V75-omgang fra Sverige. Andelene har priser fra kr 50 til kr 1 000.

V75-4 : 2 Honey Mearas – Har imponert noe kolossalt, og vant sitt forsøk med full spenst i målgangen. Til denne starten rykkes også bakskoene, og det vil gjøre den enda bedre. Er årgangens beste, men husk på at sesongen har vært lang, og at hester ofte er litt mer sårbare når det nærmer seg sesongslutt. Er uansett en soleklar tipsener som naturligvis også vi tror mye på.

V75-5 : 9 Powerbank – Dette er et utrolig bra løp i grunnlaget, og her skiller det ikke mye. Vår ide har radet opp med sterke innsatser over en lengre periode, og holder toppform. Blir solid kuskeplusset med Kevin Oscarsson, smygsporet passer, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Slår til som en skikkelig godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Breeze –
Vi prøver oss med en SKRELL i denne Breeders’-finalen. Breeze har hatt et sterkt år, og kammet med seg over 1,3 millioner kroner. Den gjør «ALLTID» gode løp, og er best når den får spare speeden sin. Det gjorde den ikke sist, men den var uansett knallgod da. Her blir det rygg leder/tredje innvendig, og med luker på oppløpet er denne mer enn god nok til å skrelle. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 3 Önas Prince –
Her tror vi at tethesten vinner, og det blir enten 2 Mister Hercules eller 3 Önas Prince. Önas Prince har hatt et fantastisk år, og vunne 11 av 12 løp. Tapte i Derby tredje sist, men gjorde altså det for superhesten Calgary Games. Møter ingen slik hest her, den er brennkvikk fra start, og vår feeling er at det er Önas Prince som får tet. Leder rundt om?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.