Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Det er finaler som gjelder i dagens V75-omgang på Solvalla, og et V75-spill blir ikke så mye bedre enn dette. Den beste bankeren kommer ut i V75-3, og der garderer vi ikke 5 Brother Bill. Kommer med superform, den blir normalt sluppet til tet, og siden skal det løpet være over. Våre komplette tips til dagens løp er som følger:

V75-1 : 10 Honey Mearas – Har vært superbra hver gang på slutten, og har virkelig kommet tilbake på sitt beste. Har naturligvis en stor sjanse i dette hoppeløpet, men vær litt OBS på at det aldri er enkelt å vinne fra bakspor i en finale. Skal stå klart først, men vi tør ikke la den stå alene fra dette sporet. 2 Hoboken AM – Er svært grunnkapabel, og vi likte den etter pause sist. Var ikke helt bunnskrapt over mål i løpet som Margareta Tooma vant da, og på klokken stod det 10,0 s 800m. Blir helt sikkert mer offensivt kjørt nå, og den må passes fra et nydelig spor.

8 Digital Class –
Ble det feil for sist, men den spurtet likevel meget sterkt etter sene luker. Er en tenkbar storskrell om det skulle klaffe fra et dårlig spor.

Vår rangering : A : 10 B : 2-8-4-5-3 C : 1-11-6-7-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-2 : 10 Con Crowe (denne ble strøket lørdag) – Når denne står på fire friske bein, ja, da er få bedre enn den i grunnlaget. Fjerde sist jogget den altså 13,2 fra dødens over dagens distanse, og var helt rå til seier. Sist la den inn 11 s 800m, og fungerte bedre enn noen gang tidligere. Baksporet trekker ned, men vi blir alt annet enn overrasket om denne bare bomber rundt en overkommelig gjeng som dette. SPILLES! 6 Knutte Sting – Var ute i et «bløffløp» sist, og det er ikke slike løp den vil ha. Nå er den fikset på før finalen, den tåler å bli brukt underveis, og må med på en tidlig gardering.

4 Neon Bank (denne ble strøket lørdag) –
Var enorm fra dødens sist, og holder superform. Fikk seg dog en ordentlig «tømmer» sist, og slike løp kan koste mer enn det smaker. Blir derfor kun en outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 6-4-1-3-5-9 C : 8-2-12-7-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-3 : 5 Brother Bill – Har vært helt fantastisk på slutten, og kommer med superform til denne finalen. Avsluttet voldsomt etter sene luker sist, og gikk helpigg i mål. Nå tror vi den blir sluppet til tet, og siden skal det en svært god hest til for å plukke den ned. SPILLES! Velger man å gardere så er formsterke hester som 8 Missle Hill, 12 Oscar L.A., og 3 Phonix Photo tidlig aktuelle.

Vår rangering : A : 5 B : 8-12-3-10-9-2-11 C : 7-4-6-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-4 : 6 Benita Winner – Dette er VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Ideen kommer nok å trende oppover i løpet av dagen, men det er også helt riktig. Den er nemlig bedre enn raden, og spurtet ordentlig bra etter galopp sist. Galoppen skyldtes en sjenering. Springsporet passer perfekt, den er kjapp i beina, og fra tet er dette hesten å slå. 4 Make It A Star – Er en annen som er bedre enn raden, og må med på en tidlig gardering. Har blitt sittende bom fast som fulltanket i tre av de fire siste løpene, og spesielt sist synes vi den så ordentlig bra ut. Det var også første gang skoløs. Det blir samme balanse i denne finalen, og kommer den seg bare noenlunde avgårde innledningsvis så må sjansene være fine.

1 Mellby Ivy –
Hadde stått med tre strake om den ikke hadde blitt litt hardt disket nest sist, og formen har aldri vært bedre. Vi tror på rygg leder, og med luker kan det gå veien. Dette er løpets outsider. Mye spill blir det på 13 Ivanka Amok, men vær OBS på at den tidligere har hatt problemer med volte, og her står den altså i et trangt spor…

Vår rangering : A : 6 B : 4-1-13-9-10-8-14-3-5-7-12-15 C : 2-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 2 000.

V75-5 : 2 Falcon Eye – Er BEST, og skulle den komme seg foran, ja, da har den en solid sjanse. Fullførte klart bra mot bedre hester enn dette sist, og holder uforandret solid form. Sist gikk den med et åpent hodelag, mens den blir mer stengt igjen i denne finalen. Vi har sett den med et mer stengt hodelag fra start tidligere, og da er den lynrask ut. Har trukket et bra spor, og den skal stå først. Kvaliteten er dog meget høy i denne finalen, og vi plukker med noen hester mot. 11 Amalencius B.B. – Har vært nede i en bølgedal, men så ut til å være tilbake på sitt beste sist. Er utrolig god når den leverer på topp, og det pleier Nurmos sine hester å gjøre når det er snakk om finaler. Motbudet.

6 Santos De Castella – Er veldig kjapp fra start, og det kan være denne som kommer først for å overta fra 3 Special Major. Skulle det skje så vil den lede lenge. Avsluttet fint sist, og har virkelig funnet formen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 11-6-9-7 C : 10-3-4-1-5-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen
V75-6 : 4 Akilles Face –
Prøvde man skoløs rundt sist, og det fungerte ikke som ønsket. Gangen før var den kolossalt tapper i nederlaget mot en såpass god hest som Karat River, og formen virker å være ordentlig god før denne finalen. Nå går man dessuten tilbake til den gamle balansen (skor rundt), og det er et pluss. Må bare prøves fra et perfekt spor bak bilen. 9 Aragorn AS – Så helt enorm ut i banen sist, og jogget altså 10,9 fra dødens. Ser den slik ut igjen så har den en god sjanse, og det er den vi frykter mest.

1 Hidalgo Heldia –
Gikk 11,4/2140ma, og var svært god til seier sist. Vær dog litt OBS på at det løpet kan ha kostet mer enn det smakte, og vi er alt annet enn sikre på at den leverer slik igjen. Har feilet i fire av de elleve siste startene, og har tidligere aldri vært en hest man kan stole fullt ut på. Vi ranker derfor denne favoritten ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 4 B : 9-1-7-10-2-12-11 C : 6-5-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 1 Declan – Tet og slutt? Femte sist så åpnet den 05,4 f 200m fra innersporet på Åby, og kan nok løse enda bedre til denne starten. At brennkvikke 5 Without A Doubt er blitt strøket gjør at vi er veldig inne på at Declan holder opp innersporet, og siden kan dette løpet være over. Fullførte solid etter en liten pause sist, og Wäjersten har prikket formen perfekt på sin springer. Blir en klar tipsener fra dette sporet, og spiller du ekstra friskt i jakten på storcashen, ja, da kan den prøves som en frekk banker. 11 Marlon Boko – Kommer fra samme stall, og den er en tenkbar skrell. Var uheldig sist, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen da. Får den tempo på forestillingen, ja, da er den alt annet enn ueffen, og den er tidlig på vår rank.

3 Imperatur AM –
Er i samme årgang som Declan, og ordentlig god når den leverer på topp. Knep seieren sist, og var meget god til seier da. Minuset er at denne favoritten trolig må gjøre det meste av jobben selv, og det er aldri enkelt i finaler. Blir derfor kun en liten outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 11-3-10-4-2-6-9-8-12-7 C : -

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»