*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Internasjonal V75-omgang med stor V75-jackpot på 6,2 millioner

Bjerke14062020. Odd Herakles og kusk Tom Erik Solberg etter seieren i 7.løp Alm Svartens æresløp på 1.18.4a/1609m.

Odd Herakles og kusk Tom Erik Solberg.  Lørdag kommer de ut på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Enorm omgang med SAFTIG V75-JACKPOT på ca 6,2 millioner! En av årets beste omganger! Vi knaller til med HETE OBJEKTER i jakten på den "ekstra deigen"! Husk også at du kan se løpene GRATIS hos oss.

19.09.20 10:40

Sendingen starter klokken 12.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger/systemer til Färjestad på Eksperten

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger/systemer til Färjestad på Eksperten

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Färjestad serverer en PRAKTFULL V75-omgang lørdag, og det er altså JACKPOT med ca 6,2 millioner ekstra i sjuerpotten! På de flate bongene spiller vi med to bankere, men selv om dette er favoritter så har vi med såpass mange dype objekter på bongene at dette vil gi i bøtter og spann om vi bare treffer på noen av objektene. 4 Odd Herakles (V75-3) og 5 Who's Who (V75-5) står alene på de flate bongene, mens de fem øvrige løpene garderes opp. Det er EKSTREMT mye snadder i denne omgangen, og vi anbefaler deg å ta rygg på følgende:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-1 : 14 Monfalcone – Har virkelig løftet seg i ny regi, og vi har likt den skarpt for sin nye trener. Monfalcone har alltid vært en kapabel traver, men virker nå å være bedre enn noen gang. Har startet tretten ganger over stayerdistanse, og hele åtte ganger har den vært blant de tre beste. Spurtet meget sterkt i sitt siste løp, og på klokken stod det 10,7 s 700m med krefter igjen. Ulf Ohlsson opp er et solid kuskepluss, og mot en overkommelig gjeng må vi bare varsle. Slår til som en godbit?

1 Gazza B.R. –
Var helt OK etter pause sist, men trengte nok det løpet etter oppholdet. Ventes forbedret lørdag, og fra tet blir den ikke enkel å fange på en bane som Färjestad. 3 Amiral – Ser ikke noe bra ut, men vant i comebacket, og var helt OK da. Risikerer å måtte vinne dette løpet fra dødens, og det er vi rett og slett usikker på om den greier. Favoritten er kun en bitteliten outsider for oss. 2 Global Viscount – Var god i nederlaget sist, og holder sin fantastisk fine form. Lørdag blir den SOLID kuskeplusset med Jepson, og fra for eksempel rygg leder på Gazza B.R. kan dette bli dønn riktig. Har vært fem ganger ute i stayerløp, og det har blitt tre seire… Må med om løpet garderes!

8 Zizou – Fullførte solid sist, og gjør nesten bare fine løp. Hanna Halme i V75 er dog ingen enkel kusk å sveive inn, men med flyt er den fakta ikke helt ueffen. 12 Jareth Boko – Gikk enormt i et forsøk til Derby nest sist, men var ikke like god sist. Nå blir det igjen skorykk, og leverer den som nest sist, ja, da er den god nok til å skrelle.

Vår rangering : A : 14 B : 1-3-2-8-12-15-7 C : 10-11-9-6-4-5-13

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger/systemer til Färjestad på Eksperten

V75-2 : 4 Easy Cash – Har en drømmeoppgave foran seg på lørdag, og når han nå føringen, ja, da er normalt dette løpet over. Var riktignok ikke helt på topp sist, men enorm til tredje bak hester som Aetos Kronos/Ultion Face nest sist. Er brennkvikk i uttaket, og dette sporet på Färjestad er det beste bak bilen. SPILLES! 5 Dark Roadster – Satt bom fast som fulltanket sist, og er stadig bedre enn raden. På lørdag blir det skoløs for første gang i karrieren, og man fester også på en BIKE. Er god nok på ren kapasitet, og med klaff er det denne vi frykter mest. Hadde faktisk kun 4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset.

1 Abrakadabra –
Vant enkelt på en god tid sist, og holder toppform. Møter her bedre hester enn noen gang tidligere, og selv om den er lynrask fra start så er ikke innersporet helt optimalt på Färjestad. Løpets outsider. 2 Mistelns Napoleon – Fikk maks i finalen på Åby sist, men var uansett helt OK i nederlaget. Er veldig kjapp i vei, og også denne vil nok prøve seg på startsiden. Går en 11-tid om den skulle greie å komme seg foran, og er naturligvis aktuell for dem som garderer løpet. Vi liker dessuten at den får opp Adielsson som kusk.

Vår rangering : A : 4 B : 5-1-2 C : 3-8-10-11-12-6-9

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger/systemer til Färjestad på Eksperten

V75-3 : 4 Odd Herakles – Har altså skiftet trener og stall siden det siste løpet, og det er klart at slikt kan påvirke negativt. Trener dog i de samme løypene, og det rapporteres at formen skal være meget god. Har vært i en helt egen klasse i år, og har den ikke mistet formen etter disse byttene, ja, dreier dette seg om tet og slutt. Vant dette løpet i fjor etter en durabelig duell mot 2 Roli Eld. Odd Herakles er en veldig motivert storfavoritt som også vi tror på. Nevnte

2 Roli Eld
har ikke vært den samme hesten etter denne duellen i fjor, og feilet ved en rekke anledninger i år. På ren kapasitet er den nest best i feltet, og det skal bli spennende å se om Björn Goop får den på bedre tanker igjen. Motbudet. 3 Åsrud Vilja – Har hatt et knallsterkt år, men skal nå ut mot de beste hingstene/vallakene. Normalt blir det for tøft, men skulle Odd Herakles være under pari så er Åsrud Vilja en av de som kan vinne dette. Formen er knallbra, og den må med om løpet garderes. 6 Troll Solen – Var ikke langt bak Odd Herakles i årets NM, og kommer dessuten til Sverige med gode rapporter i ryggen. Må også med om storfavoritten garderes.

10 Bellfaks –
Har løftet seg MYE etter at man rykket skoene foran. Kan være løpets storskrell om Odd Herakles ikke skulle prestere på topp.

Vår rangering : A : 4 B : 2-3-6-10 C : 1-9-7-5-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-4 : 6 Rutger B.L. – Her er det jevnt, og en relativt bred gardering trenger ikke å være feil. Vår ide blir nok ikke av de mest spilte, men vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Feilet sist, mens den avviste ganske gode hester fra tet nest sist. Er kuskeplusset med Jepson, den er veldig kjapp fra start, og fra eventuelt tet føler vi at dette er hesten å slå. Går skoløs som den gikk i seiersløpet nest sist. MÅ MED PÅ ALT!

1 Valle E.W. –
Har vunnet tre av fire etter den kom inn på stallen til Oskar J. Andersson. Har vært meget fin, den er OK fra start, og skulle Oskar J. greie å forsvare sitt innerspor, ja, da vil nok han kjøre foran. Motbudet. 8 Golden Boy Sisu – Er en stor/fin FUX som utvikler seg helt strålende for tiden. Vant utrolig enkelt sist, og på klokken stod det 12 s 800m med masse krefter igjen. Sporet i mot, men løser det seg så burde den dukke opp helt der fremme. 12 Jaxon V.S. - Gikk 10,7 s 800m sist, og kastet seg fremst på linjen. Har rett og slett vært knallgod på slutten, og på lørdag velger man også å rykke skoene rundt. Sporet trekker ned, men denne hesten er bra, og må med på gardering. 10 Draco – Fikk for langt frem sist, men spurtet solid via fjerdesporet mot oppløpet. Blir kolossalt kuskeplusset med Kontio på lørdag, den har vunnet 11 av 16, og må med om løpet garderes.

7 Equal To None –
Var av på midten sist, og det er klart at slikt gjør oss usikre. Tilbake på sitt beste er den ikke så verst, men etter å ha sett den sist ranker vi den en bra bit ut. 5 Ornello – Har funnet toppformen, og vant sikkert etter en sluttrunde i 13-fart sist. Sporet trekker dog veldig ned, og galopprisikoen er stor. Feilfritt = da er den ikke helt ueffen.

Vår rangering : A : 6 B : 1-8-12-10-7-5 C : 2-11-3-4-9

V75-5 : 5 Who’s Who – Ble ikke kjørt med sist, men avsluttet knallbra, og på klokken stod det 08,5 s 1000m med krefter igjen. Gangen før ble den laddet med, kjørte seg til tet på første bortre, og var god i nederlaget mot Moni Viking. Det er mulig at man stenger hodelaget litt mer igjen på lørdag, og fra dette sporet kan det bety tidlig tet. Skal gå med sko bak, men har vunnet mange løp med den balansen, og det er ikke et problem. Soleklar tipsener!

9 Heavy Sound – Gikk 10,2 s 800m sist, og fullførte bra. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og Heavy Sound blir normalt bare bedre og bedre. Skulle Who’s Who få svar så er Heavy Sound het! 7 Voltaire Gifont – Skuffet i debuten for Stall Goop, men var ekstremt forbedret etter at man rykket skoene rundt sist. Spurtet da enormt etter et passivt opplegg, og på klokken stod det faktisk 08,8 s 800m. Vær OBS på at denne i fjor på Solvalla (19. juni) var helt enorm i nederlaget mot Who’s Who, og på ren kapasitet er den neppe veldig mye dårligere enn favoritten. Løpets store JOKER!

8 Cyber Lane – Var knallgod i storløpet på Åby sist, men har altså hatt en halsbetennelse etter det løpet. Sporet er dessuten sjansebetont, og det vil koste å ladde for fullt. Er uansett såpass god at den får stå som en liten outsider. 1 Gigant Invalley – Rykket man skoene på for første gang i karrieren sist, og det var en brenngod utgave vi fikk se. Jogget da 12,0/2140ma, og vant med mye krefter igjen. Nå er motstanden MANGE HAKK tøffere, og selv om den er lynrask fra start så er innersporet over denne distansen et stort minus på Färjestad. Må med om løpet garderes, men vi blir fakta overrasket om den kan ta opp kampen mot Who’s Who.

Vår rangering : A : 5 B : 9-7-8-1-6 C : 2-4-10-11-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 8 Niky Flax – Er HERDET i sølvdivisjonen, og det skal bli spennende å se den mot en klart overkommelig gjeng. Var behandlet før comebacket sist, og så da finere ut enn noen gang. Jogget 11,3/1640m som absolutt fulltanket. Er brennkvikk fra start, og kommer bare Untersteiner seg ned i et par her så må mulighetene være gode. Må bare prøves til bra odds i lukene! 1 Urban Kronos – Fikk maks sist, mens den vant sikkert på en 10-tid fra tet nest sist. Svarte da opp 3 Always On Time fra omtrent tilsvarende betingelser som dette. Innersporet på Färjestad er dog ikke optimalt, men Urban Kronos er sikret et bra opplegg, og må regnes fra innersporet.

4 Chapuy –
Er relativt ny i sølvdivisjonen, og får ikke denne teten gratis er den i trøbbel. Følger bilen fra start, men greier den virkelig å hente en lengde på 3 Always On Time? Vi tviler, og ranker derfor favoritten ut på outsiderplassen. 12 Night Brodde – Leverte en TUNG avslutning sist, og var god toer bak Bucjs To Burn. Hadde neppe noen fordel av banen den dagen, og banen på lørdag vil passe bedre. Trenger flyt fra dette sporet, men får den det så er den alt annet enn ueffen. 6 Rushmore Face – Er også herdet i sølvdivisjonen, og gjør en spennende start etter en liten pause. Er mer enn god nok til å vinne med klaff på veien, og må med om løpet garderes.

3 Always On Time –
Ble kjørt dønn ned i kjelleren fra dødens sist, og det løpet har satt sine spor? Skulle den få tet vil den lede lenge, men vi er usikre på om den har mot i seg til å lede hele veien.

Vår rangering : A : 8 B : 1-4-12-6 C : 3-5-7-2-10-9-11

V75-7 : 10 Sandsjöns Enzo – En svært jevn, og åpen finale. Vår ide er en GOD hest i bronsedivisjonen, den har toppform, og med litt hjelp på veien kan den umulig bli enkel å stå i mot. Gikk 11,6/1640ma fra dødens sist, var knallgod i nederlaget på 12,1/2140ma nest sist, mens den også tredje sist var bunnsolid. Her støter den på riktig motstand, distansen er intet minus, og vi roper et varsko! 2 Farlander AM – Skyllet rundt konkurrentene sist, og på klokken stod det 09,1 s 800m. Trives på distansen, den er veldig kjapp fra start, og her er Johan Svensson på tetjakt? Motbudet!

3 Allaway G.T. –
Er i superform, og fullførte fint sist. Står bra til i dette løpet, den er sikret et bra opplegg, og er den av de norske vi tror mest på. 6 Look Håleryd – Vant et relativt billig løp enkelt fra tet sist, og holder sin flotte form. Er ganske fersk i bronsedivisjonen, men det er snakk om en bra hest i grunnlaget dette, og er selvskreven som gardering. 7 Neelix – På ren kapasitet er dette med garanti en av de beste hestene i feltet. Kommer ut etter en lengre pause, men når Kolgjini tar den lange turen så regner vi med at den har trent sterkt. Er dessuten veldig kjapp fra start, og ingen skal bli overrasket om den blir laddet med. Skreller?

4 Hands Down –
Travet sitt beste løp i karrieren sist, og imponerte noe kolossalt da. Minuset er at den er dårlig fra start, og vi tror ikke at den vinner V75 i Sverige fra dødens. Får den hjelp på veien så duger den, og også denne må med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 10 B : 2-3-6-7-4-11-5-8-1 C : 9-12


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.