Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

I løpet av de tolv siste V75-kjøringene på denne dagen på Färjestad så har det blitt tre ganger med milliongevinster, og for kun tre år siden så ble det over fire millioner til de med riktig rekke. I omganger som har en såpass stor JACKPOT som dette så gjelder det bare å sette bankerne, og såkalte "verdibankere" hører ikke hjemme i slike omganger. Vi vil ha bankere som er sikrest mulig når det er store JACKPOTKRONER å spille om, og den sikreste tror vi at 8 Odd Herakles i V75-3 er. Pleier å være knallgod på høsten, den har vunnet de to siste gangene den har vært på Färjestad, og kommer med toppform. Kjører seg til tet, og siden burde dette løpet være over.

Våre fyldige tips er som følger:

V75-1 : 4 Luringen La Ma – Det skiller ikke så veldig mye i innledningsløpet, og det kan være smart å plukke med seg litt hester her. En rekke hester i første rekke er veldig kjapp fra start, og her vil det gå ordentlig unna. Ideen vår har fått to løp i kroppen etter en liten pause, og holder toppform. Var ikke helt bunnskrapt etter sene luker sist, og vi likte det vi fikk se. Er kjapp ut, den vil være med i fremste rekke direkte, og på en lynrask bane er det aldri feil. Slår til som en godbit? 2 Aragorn As – Har ingen fordel av distansen da den er mer sterk enn veldig speedig. Var solid i nederlaget sist, og holder flott form. Rapportene på den før dette løpet er fine, og fra et bra spor er den sikret en fin reise. Kan komme på lette bein nedover oppløpet om tempoet blir for stort. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN!

10 Prosecco – Det er mulig at denne trenger flere løp, for den var noe tung etter en lengre pause sist. Skal dog ha gått mye frem med dette løpet i kroppen, den blir solid kuskeplusset med Kontio, og er dessuten meldt uten sko på alle fire. På den balansen har den gjort sine klart beste løp. Går til mål så det suser når den først finner litt form, og vi ranker den inn som løpets store outsider. Det vil nok bli MYE spill på 5 Charlock Wiking som har en bra sjanse å nå teten. Vi ranker den likevel litt ut da den ikke er veldig hard i skallen sin, og her støter den på tøff motstand.

Vår rangering : A : 4-2 B : 1-10-9 C : 5-3-12-8-7-6-11

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-2 : 1 Crown Wise AS – Er under en herlig utvikling, og dette er en bra hest i grunnlaget. Var kolossalt god når den vant på 13,6/2160mv nest sist, og da viste den altså 11,3 s 1000m med krefter igjen. Sist ble det enkelt, men også billig. Er kun middels fra start, og innersporet kan derfor bli en felle. Løser det seg så trekker nok Untersteiner raskt i høyretømmen, for dette er en traver som tåler å bli brukt. SPILLES! 6 Theycallmesixten – Er en annen som utvikler seg fint, men den er ikke like kapabel som vår favoritt. Vant enkelt sist etter at den bombet til tet runden igjen. Springsporet burde passe, og skulle den komme foran så vil den naturligvis lede dette lenge.

7 Excalibur Zet – Knep seieren fra dødens på Klosterskogen, og virker å ha stabilisert seg. Dette er en hest som Østre har snakket varmt om, og endelig får man litt uttelling. Springsporet er spennende, og Magnus Teien Gundersen vil garantert prøve seg direkte. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-7-2-5-3-9-10-8 C : 4-11-12

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-3 : 8 Odd Herakles – Vant mye enklere enn hva det kunne se ut som på Forus sist, og Tom Erik Solberg tok seg ikke bryet med å nappe ned draskylappene som den tenner voldsomt til på. Har vunnet de to siste gangene den har besøkt Färjestad, og trives på denne banen. Sporet er selvfølgelig ikke optimalt, men Odd Herakles får tet om Tom Erik Solberg klemmer til. Usikkerhetsmomentet som Solberg må være klar over er at Gunnar Melander kan søke ryggen til 3 Todin, og komme rett gjennom på startsiden… Vi regner uansett med at Solberg er fullt klar over dette, og da burde teten være hans. Lar seg neppe slå om den leverer som den skal, og det er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på. 10 Månlykke A.M. – Har en veldig fin rad, men fakta er at vi ikke har blitt veldig imponert av den de siste gangene. Holdt unna i SM sist, men Melander greide ikke å kjøre skikkelig unna, og det virket ikke til å være flust med krefter igjen på tanken. Er naturligvis knallgod når den er som best, og det er den vi frykter mest. Motbudet.

5 Grisle Odin G.L. – Var stor i nederlaget mot Odd Herakles sist, og falt virkelig med flagget til topps. Risikerer igjen å gjøre mye grovjobb, og det er aldri optimalt når den møter de beste. Blir derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 10-5 C : 3-7-4-2-6-1-9

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-4 : 5 John King Boko – Stallmannen til Nurmos, Andreas Løvdal, velger altså å bankerspille denne på Rikstoto. Han mener det dreier seg om en svært kapabel hest, og inntrykket på den i Sverige de siste gangene har vært meget bra. Vant fra dødens sist, gjorde det enkelt, men gjorde det mot en billig gjeng. Gangen før møtte den bedre hester, og da imponerte den oss med en enkel seier etter en avslutning i 10-fart. Har tidligere kun vært middels fra start, og det finnes en risk at den må vinne dette fra dødens. Det er aldri enkelt i V75, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. 7 Jonathan Bank A.B. – Har alltid vært svært lovende, men den har støtt på problemer underveis, og derfor ikke fått utviklet seg som man hadde håpet. Nå har imidlertid Østre fått den tilbake i en fantastisk skikk, og sist var den helt RÅ til seier. Så god har den neppe vært tidligere. Bare forsvant fra til en overlegen seier, og vi lot oss imponere. Lekte da med 11 Marengo som riktignok kun gikk med vanlig vogn og sko da. Er kjapp fra start, og den kunne tatt tet fra spor 4-5. Nå blir det verre, men klaffer det på startsiden så er denne alt annet enn ueffen. Motbudet.

9 Holdfast AM – Er veldig spurtsterk, den står i en startrask rygg, og kan komme fint gjennom på startsiden. Avsluttet nok en gang solid sist, og var ikke langt bak i mål (11,2 s 800m). Det lukter tempo i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter… Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 7-9-3-2-10 C : 1-6-11-8-4-12

V75-5 : 2 Mister Hercules – Ble knust i tet sist, og det er klart at slikt kan sette sine spor i psyken. Travet dessuten svakt, og er behandlet to ganger etter det løpet. Reden er opp på sin springer, og dette er rett og slett en veldig fin oppgave foran favoritten. Henger den bare sammen som den skal så må sjansene være gode, og den skal stå klart først på ranken. 6 Jaguar Dream – Måtte åpne 07 sist, og fikk da litt syre på oppløpet. Er klart best uten sko på alle fire, og det blir den balansen på lørdag. Claes Sjöström er opp på sin springer, og melder om en hest som er på vei mot storformen. Er veldig kjapp ut, spor 4-6 er best på denne banen over mellomdistanse, og det er Jaguar Dream vi frykter klart mest her. Motbudet.

7 Rotate – Kom via sporene ca 750m fra mål sist, fullførte meget solid, og var ikke veldig langt bak en tetspringende 11 Unico Broline. Er god fra start, nå vil den sitte enda bedre på det, og trenger ikke å være helt borte om favoritten ikke skulle levere på topp. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-7-11-4 C : 3-5-9-1-8-12-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Exclusive J.M. –
Her blir det en god del spill på 4 Ruger som vi har ranket litt ut. Fungerte ikke skoløs i sine to siste løp, og vi er fakta noe usikker på den etter de løpene. Nå blir det riktignok sko på alle fire, men har tidligere plundret med volte, og fra dette sporet kan det bli galopp. Vår ide var ute i beintøffe omgivelser sist, og stod altså likt med knallgode hester som Type A., Sven Nation Army, og Edibar med flere. Fikk aldri skikkelig fritt frem i det løpet, og draskylappene var ubrukte. Er lørdag enormt kuskeplusset med Stefan Persson, distansen har den null problemer med, og når en slik hest står på strek, ja, da kan i hvertfall ikke vi gjøre annet enn å varsle. Skreller? 3 Mc Burney – Vant sikkert på en elendig bane i Danmark sist, mens den gikk en kruttsterk sluttrunde på Bjerke nest sist. Var da kun vel en lengde bak knallgode Imperatur AM, og på vår klokke stod det 11,8 s 1000m. Er god på distansen, den står spennende til på strek, og er alt annet enn ueffen om det bare skulle klaffe litt underveis.

7 Chestnut – Fungerte ikke skoløs sist, men gikk likevel et råsterkt løp etter galopp, og på klokken stod det 12,6 s 1900m. Gangen før var den ikke tom etter sene luker. Dette er en svært grunnkapabel hest, den har gjort tre løp for Reden, og feelingen er at den er ordentlig på riktig vei for den dyktige treneren. Må regnes som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-7-9-4-2 C : 12-14-8-5-11-15-13-10-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 9 Golden Guard – Her ”STINKER» det kjøring underveis, og de siste kan fort bli de første til slutt. Ideen er ekstremt speedig, den står i en nydelig rygg fra start, og får dessuten opp Magnus Djuse. Nettopp Magnus Djuse kjørte den tredje sist, og da avsluttet den sterkt bak knallgode Unico Broline. Vi liker at den får på seg en BIKE for første gang i år, og velger å sette denne helfrekt først. 12 Titan Yoda – Satt fast i fjorårets Derby som Calgary Games vant, og man trodde MYE på denne før 5-årssesongen. Har dog ikke levert helt som ønsket, og har kun bitvis vist sin store kapasitet. Jennifer Persson som trener den har faktisk bankerspilt seg selv i Travronden, og det er tydelig at hun er strålende fornøyd med den i jobbene før denne oppgaven. Distansen er kun et pluss, og leverer denne som den kan, ja, da er den mer enn god nok til å runde samtlige.

8 Falcon Eye – Er BEST, men sporet er helt kaldt, og dette kan bli «skummelt» om man velger å ladde. I Sverige er dem ikke kjent for å slippe frivillig når det er store penger å kjøre om, og får Falcon Eye svar innvendig her, ja, da er den sårbar. Vær dessuten OBS på at den har vært forkjølet siden sitt siste løp i Bergen. Vi nøyer oss derfor med å ranke den ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 9 B : 12-8-7-5-11-3-10-1 C : 4-2-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.