Internasjonalt schwung på Bjerke

Foto: hesteguiden.com

Bjerke byr på internasjonal V65 2. juledag kveld og da blir det herlig omsetning i en omgang det lukter sekssifret utbetaling av.

Sportspills meny 2. juledag:
V75 Solvalla: Du kan vinne 32 millioner
Oddstips 1: Liverpool ned fra toppen
Tippetips: Bonuspotten skal ut
Oddstips 2: Villa slår tilbake

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter blikket mot 2. juledag (torsdag 26. desember) og har en strålende juledag foran oss. Med full pakke fra Premier League og resten av ligasystemet i England, er det en pangdag både på Langoddsen og på fotballtippingen og på hestene er det også en kanondag med både V75 fra Solvalla og internasjonal V65 fra Bjerke.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS.1. juledag ble en svært så innbringende da for Nettavisens tips. På grunn av redusert bemanning i julen, hadde vi kun tips på Eksperten til løpene på Charlottenlund og Åby på 1. juledag. Til begge banene kunne vi nordmenn spille både V4 og V5. Nettavisens glimrende travekspert i Danmark, Carsten Rabjerg, var selv tilstede på Charlottenlund. Fem av hans andelslag (hadde markert for alle hestene i V4-4 og favoritten vant) til V4-løpene (andelspriser på 100, 200, 250 og 500) satt klokkerent og betalte tilbake 15 397 kroner hver. I tilegg ble det V5-klaff på fire andelslag med totalt 22 056 kroner tilbake.

På Åby var Kurt Leirvåg ansvarlig for oppsettene, all den Patrik Fernlund måtte konsentrere seg om dagens hyperinteressante V75 fra Solvalla. Leirvåg brukte begavelsen Oleander som V4-banker på noen av forslagene. For sikkerhets skyld spilte han det ene andelslaget to ganger. Seks meget glade andelseiere som hadde investert 300 kroner hver, kunne hente tilbake 92 650 kroner, altså 15 441 kroner på hver. I tillegg ble det klaff på et annet andelslag (også dette var seks andeler a kr 300), og dette betalte tilbake 46 250 kroner. Dette spilllet hadde forøvrig markert for åtte hester i V4-4 og hadde los på enorme penger.

Totalt spilte Nettavisen inn solide 241 350 kroner i gevinster 1. juledag.

Mye moro 2. juledag
Solvalla byr på ekstra V75 torsdag ettermiddag, mens Bjerke byr på internasjonal V65 til kvelds. På Solvalla er det finaler i de ulike divisjonene, og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang sammenlignet med mandagens ekstra V75 som ble svært så favorittpreget. En eventuell alenevinner fra Norge kan ta med seg anslagsvis 38 millioner kroner der, men i denne artikkelen retter vi fokus mot kveldens internasjonale V65-omgang på Bjerke. Med internasjonal betyr det at blant annet Sverige spiller til Norge i kveld og det skulle borge for solid omsetning.

Vi bankerspiller en hest som kommer ut med strålende treningsrapporter i ryggen i ny regi, og den hesten har optimale forutsetninger i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Trener strålende
I et sprintløp for kaldblodshester i V65-3 dukker 4 Jarli Odin opp i regi dyktige Kjetil Helgestad, og med strålende treningsrapporter i ryggen, bankerspiller vi 5-åringen. Han har vunnet hele 10 av 20 starter så langt i karrieren, og etter litt seierstørke tidlige i høst og i vinter, tror vi han er tilbake på vinnersporet i kveld.

Han har perfekte forutsetninger med sprint og et fint spor i kveld, og vi tror han sitter tidlig i tet. Vi synes ikke dagens konkurrenter egner seg til å skremme, og vi tror Moe Odin-sønnen leder dette løpet rundt om. Helgestad-traveren har vært nede på 25-tallet full vei tre ganger før i år, og det sier sitt om kapasiteten.

Kusk Kai Johansen er nesten sikker på å vinne i kveld, og da satser vi på at favoritten innfrir. Hesten kommer ut med modified sulky for første gang i karrieren, og det vil trolig gi en ekstra veksel. Det er dunkel form på de tøffeste i mot (3 Nume Balder og 5 Nordli Spik), og da tviler vi ikke på dette bankerspillet.

Vår rangering V65-3: A: 4 B: 3-5-12-2 C: 1-9-10-6-8-7-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i grunnlag under 125 000 kroner innleder denne V65-rebusen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi garderer således bredt, men vi har et spennende drag å by på her. Vi synes 12 Millgoer hadde gjort seg helt om i debuten for ny trener Per Johansen sist, og han har kun 4% av innsatsene på seg. Det var riktignok billig i mot sist, men travet fløt perfekt (noe det ikke har gjort før). Han avsluttet brennkvikt til tredje etter sen luke til slutt etter hindringer på veien i det løpet, og med litt flyt på veien i kveld, tror vi han dukker opp i fremste rekke til slutt.

Herdet i tøffe lag er favoritten4 Hot Babe, og hun er seiersaktuell i kveld. Vant sist gjorde 8 Just Me på 16.5 full vei, og han må regnes tidlig på ny. Et sterkt løp til sølv på 15.8 full vei gikk 10 Axel Buitenzorg sist, og hvis han posisjonerer kreftene sine i kveld (lett for å bli for hissig), kjemper også han om seieren. Sporet er fint med tanke på feilfri avgang for ham, og han må krysses på alle bonger.

Vår rangering V65-1: A: 12 B: 4-8-10 C: 7-5-11-2-1-13-6-14-15-3-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

V65-2, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter med 54% av innsatsene på seg i form av 12 Bokli Vind i dette kaldblodsløpet i V65-2, men vi tror det er snakk om en favoritt i fare. Etter fem strake triumfer, gikk 5-åringen på en smell sist (femte på 31.2 full vei fra "dødens"), og vi synes han står vanskelig til i kveld. Det blir tøft å runde til en ny seier i fra den utgangsposisjonen, og selv om han etter sigende gikk med et punktert sulkyhjul sist, synes vi han burde vært bedre.

Da må garderes, og spennende etter litt pause er 7 Farmens Arman. Sistnevnte holder høyt toppnivå (sølv på 29.0 full vei nest sist), og han er lite spilt i kveld. Etter å ha vunnet tre strake triumfer i regi Eirik Høitomt har ikke 6 Søndre Jerkeld vært helt som best nå på slutten, men tilbake på topp, er han seiersaktuell. Seiersaktuell i en feilfri utgave er også 5 Ramsjerven, men galoppene kommer tett der i gården. Dag Sveinung Dalen opp igjen på 3 Vinteld er spennende (vant med ham i den tredje siste starten), og vi krysser tidlig.

Vår rangering V65-2: A: 12 B: 7-6-5-3 C: 1-10-11-2-4-9-8

V65-4, 2140 meter voltestart
Et kaldblodsløp i lavt grunnlag har vi å forholde oss til i V65-4, og vi kan fort få en smell. Vi prøver dog å komme oss igjennom på fem hester, og fremst setter vi 8 Faks Mollyn. 4-åringen er trolig klart best på kapasitet (overlegen ved triumfen på 31.0 full vei øverst i raden), og han rapporteres å trene fint etter lang pause.

Det er dog mye galopper i raden på Schem-traveren, og da er det ikke lett å stole på ham. Et fint løp til sølv på 34.5 full vei gikk 7 Starvind etter nesten et års pause i den siste starten, og han er trolig forbedret med løp i kroppen. Sporet er fint for 4-åringen, og ny kusk Eirik Høitomt opp i kveld er neppe noe minus.

Det var slik at 5 Stjerneper ikke gjorde mer enn han måtte ved triumfen på 37.8 full vei i debuten, og han kan trolig langt bedre. Kapabel som få er 6 Spang Jerkeld (vant lett på 34.9 full vei nest sist), og han må regns tidlig feilfritt. Positiv til tredje på 34.0 full vei etter galopper sist var 9 Tangen Gro, og hun krysses.

Vår rangering V65-4: A: 8 B: 7-5-6-9 C: 12-14-13-2-3-15-10-4-1-11

V65-5, 2100 meter autostart
Et nytt kaldblodsløp støter vi på i V65-5, men her er det hester med tett oppunder 1 million kroner på kontoen som skal i aksjon. Vi har klart mest tro på to hester, og på våre to minste spilleforslag bankerspiller vi 5 Tord Viking. 9-åringen tok en etterlengtet seier på 27.1 full vei sist, og vi tror han sitter tidlig i tet i kveld.

Da skal i så fall vinnersjansene være solide, og på autostart skal ikke galoppfaren være spesielt stor (rotet seg vekk på voltestart flere ganger tidligere i vinter). Han satt bom fast i den nest siste starten, og han gikk en solid sisterunde sist. Tilbake etter litt pause kommer 4 A.B. Lom`n, og han er god nok på sitt beste.

Han var ikke helt som best i den siste starten (femte på 27.6 full vei), men nå har han fått ladet batteriene litt. Han gikk noen solide løp i tøff konkurranse tidligere i høst uten å vinne (sølv tre ganger på rad forut for de to siste startene), og øverst i raden tapte han kun for svært gode Lome Brage (gikk solide 23.0 full vei der).

Vår rangering V65-5: A: 5 B: 4-2-6-1-8 C: 7-3-12-9-10-11

V65-6, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og vi kan ikke få øyet på mer enn fire vinnerkandidater. Etter en velfortjent pust i bakken var 7 Preston tilbake som en vinner på 17.3 over 2680 meter i den siste starten, og han er neppe noe dårligere med løp i kroppen etter litt pause til kveldens dyst.

Han ble herdet i veldig tøffe lag før hvilen, og vi tror hen er en liten klasse bedre enn de øvrige i dette løpet. Vi tror på en topp vinnersjanse for favoritten, selv om sporet ikke er det beste. Solid form i to langløp til hhv seier og sølv har 11 Photo Va Bene vist nå på slutten, og han blir tung å stå i mot til slutt i en feilfri utgave.

Det er heller intet å utsette på formen til 3 Opus One F.H. (vant i den nest siste starten, og sist gik han et godt langløp), og han må regnes tildig i fra et fint spor i kveld. Litt bedre enn raden er 5 Up To Date (avsluttet lynraskt nest sist, og sist satt hun fast til slutt), og hun kan få full utteling for sin fine form denne gangen.

Vår rangering V65-6: A: 7 B: 11-3-5 C: 4-12-1-2-9-8-10