Internasjonalt spill til Øvrevoll

Foto: hesteguiden.com

Det er fine potter å spille om på Øvrevoll søndag da det er internasjonalt spill til Norge. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Denne løpsdagen er det altså spill fra Danmark og Sverige og husk at innleveringsfrist V4 spillet er kl 12:45. I tillegg er det lunsj dobbel og V5 spill. V5-spillet har innleveringsfris kl 14.10.

Klikk her for å se våre V4-forslag til Øvrevoll

Løpsdagen innledes med V4 spillet og dagens banker finner vi V4-2. 9 Edge of Eternity er uten tvil den beste hesten i feltet. Hun har ikke vunnet løp i år men har allikevel vist gode prestasjoner. På Øvrevolls derbydag var hun annenhest knepent slått av Golden Memory over 1800 meter. Nå er løpet 1370 meter og vi mener at det er hennes desidert beste distanse.

I V5 spillet går vi for 5 Entangle i V5-3. Hun vant Marit Sveaas Minneløp over samme distanse på derbydagen og er skandinavias beste hoppe.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Øvrevoll

V4-1:
10 Vainqueur fra trener Wido Neuroth har imponerte i sine to starter. Sist vant han Swiss Skandinavisk Mesterskap på derbydagen lett foran Cassano og det var en god prestasjon. Men toåringene kan være variable så vi garderer med 5 Grey’s Electra som tok seg av The Heatherwold Cup i sin siste start og som viste at hun takler tung gressbane. 2 Funinthesand skal heller ikke glemmes. Han fikk et litt klønete løpsopplegg sist men var ikke mye slått av Grey’s Electra. Mest sannsynlig kan han bedre. 4 Fool to Cool, 6 Johaug og 8 Glad Bear skal heller ikke glemmes.

V4-2:
9 Edge of Eternity er uten tvil dagens banker. Nå slipper hun en lang reise til løp, hun starter på favorittbanen og på favorittdistansen. Kan vanskelig se at noen skal slå henne.

V4-3:
6 Golden Memory har så langt vært en fantastisk hoppe. Hun har vunnet de fleste Breeder’s løpene på Täby og har nesten ridd inn en million denne sesongen. Distansen burde passe men er litt usikker når det gjelder den tunge gressbanene men mest sannsynlig takler hun det også. 7 Tigress Eleven sjokkvant Dansk Derby i slutten av juni. Etter det har hun startet en gang uten å overbevise. 12 Miss Valuev fra samme trener som den danske derbyvinneren er en meget spennende hest i dette løpet.

Hun har kun startet tre ganger men har vært først i mål i de to siste startene. Dette kan være vinneren. 5 Milly og 8 Cantenac er to hester som det kan være verdt å ta med på bongen.

V4-4:
Som vanlig er sprintløpene forholdsvis åpne med flere hester som kan vinne. 11 Aylar er nok den raskeste og i følge trener Knut O Arnesen er hun i orden. 7 Loire har gått noen brukbare løp og har vist at han takler 900 meter. Møtte gode hester i sin siste start og dummet seg ikke ut. 4 Star Quest har god rytter på ryggen og de kommer neppe helt fra Danmark uten forhåpninger. 10 John Keats har vunnet over denne distansen tidligere og har et greit startspor. Kan være en god ide å helgardere denne avdelingen.

V5-SPILLET

V5-1:
3 Alnitak vant sin siste start i Danmark og har vært en topphest. Finner han tilbake til tidligere form vinner han dette løpet. 7 Magic Cloud vant noe overraskende et lignende løp på Øvrevoll 16. september og skal med på bongen. 6 Half Pint Bill og 5 Court Circle er habile hester med form 4 Runner Runner har vunnet på Øvrevoll tidligere.

V5-2:
12 Brat Camp debuterte med en femteplass men var ikke mer enn 3 lengder bak vinneren Cassano. Det kan være godt nok til å vinne dette løpet med litt forbedring fra debutløpet. 10 Fru Johnsen var lengden foran Brat Camp sist men det var i hennes andre start. Har uten tvil en mulighet her. 13 Messi har gode søsken å slekte på og debuterte tilfredsstillende. 5 Campanita har en spennende avstamning og skal ikke glemmes selv om hun debuterer.

V5-3:
5 Entangle får vinnertipset. Hun er skandinavias ubestridte beste hoppe og med lik vekt som resten av feltet skal hun vinne. Dagens V5 banker. Hardest i mot er 6 Tatoosh som rapporteres å gå bra i trening og 2 La Zona.

V5-4:
Øvrevoll Champion Hurdle er skandinavias største hekkeløp. 7 Omoto Sando har vært annenhest i dette løpet tre år på rad. På tide med en seier og han er god nok. 4 Professor Higgins imponerte 8. september men ble sliten på slutten. Nå holder han lenger og kan utfordre Omoto Sando. 1 Kostar kommer fra Frankrike hvor han enda ikke har vunnet løp. Har startet blant annet på Auteil.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
9 Szuma vant sin siste hinderstart på Øvrevoll og kan utmerket godt gjøre det igjen. Kan være en bankerkandidat men det skal hoppes også i dette løpet. 2 Daychan er en spennende debutant som har vært brukbar på flatt. 6 Flashline står distanse og har bra rytter på ryggen. 9 Naja har prestert bra men skuffet sist.