Ismannen på ferde

Foto: hesteguiden.com

Flemming Jensen, også kalt ismannen, er svært sentral i V64-løpene på Åby i kveld.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av vår svenske ekspert Roger Sundvisson.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, ikke minst kommende helg. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og og i og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag under V75-løpene på Jarlsberg. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter kommende helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon klarte dessverre ikke å fange sistevalget 5 Lindy's Chosen One i V75-3 på Bjerke onsdag, i en V75-omgang som igjen ble en eksperttippers mareritt. Fem førstevalg, ett femtevalg og et dønn sistevalg er skrekkscenarioet for oss eksperttippere. Er vi ikke gode på det sistevalget, blir det dessverre bare smuler tilbake.

Da var det en mager trøst at undertegnede prikket V5 på tre andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 12 000 kroner i V5 på Bjerke i går (fikk V5 to ganger på de tre lagene all den tid jeg hadde begge vinnerne i V5-2), men da ble det i hvert fall 36 000 kroner innspilt i den spilleformen.

Men Nettavisens travredaksjon har tross onsdagen hatt strålende tipssuksess denne uken. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen klaffet det bra for undertegnede, når Moe Svarten innfridde som vår banker i V65-1. To systemspill på Ekspertensuste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Suksessen for Sportspill fortsatt i lunsjen på Bjerke tirsdag, når undertegnede prikket fem rette på samtlige andelslag på Eksperten, og da var nye 32 000 kroner innspilt et faktum. Vårt mellomste forslag på 420 kroner på Nettavisen betalte tilbake tett oppunder 2000 kroner, og i tillegg gikk DD inn på forslaget til 300 kroner til en utbetaling på flotte 2200 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men torsdag er det også rikelig med muligheter og torsdagen starter opp med V4 fra Østersund, før Biri overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden byr på Klosterskogen på en svært spennende V65-omgang, mens Åby travbane i Gøteborg er vertskap for V64-løpene fra Sverige torsdag kveld.

Innleveringsfrister Åby
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.26

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Flemming Jensen vinner med to?
2 Solo Nolo (V64-2) hade en imponerande uppvisning när han svepte fältet via 1.10,7 sista 700m senast. Han måste ha toppchans från fint läge mot passande motstånd och är bästa spiken.

13 Keeping Julia (V64-4) var tapper från dödens senast och visade toppform. Hon är kanske ingen stayer, men har ändå en bra uppgift mot passande motstånd i stoloppet och kan vara en spik för de minsta systemen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Open stretch-vinnaren?
4 Capello Bob (V64-1) var som väntat lite seg när han vann från ledningen i comebacken senast. Han kommer att ha gått framåt formmässigt och är vassare när han får anfalla bakifrån. Han har slagit bra hästar via open stretch tidigare och blir mycket intressant om han lyckas få rygg på den troliga ledaren 2 Baht Launcher.