Ismannen på svensketokt!

Foto: hesteguiden.com

Vi tror den svært dyktige dansken Flemming Jensen blir dagens mann i V65-spillet på Åby torsdag.

Sportspills meny torsdag:
Deadline Day: Vi følger overgangsvinduet fortløpende

Oddstips: En svensk hockeydobbel

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Det ble flott klaff i V5A-spillet. Det mellomste forslaget på 480 kr hadde krysset for både 2 Selenason og 4 Espeset Balder i V5-1A (dødt løp) og dermed ble det to ganger fem rette og pene 3 150 kroner tilbake. Vi ga oss ikke med V5A-gevinst på Bergen travpark. i V5B-spillet ble det enda bedre klaff. Også der ble det et dødt løp (V5-4B mellom 6 Alm Tarita og 11 Rapptina) og begge var markert på vårt mellomste forslag (innl.pris kr 512). Dermed ble det to ganger fem rette på det mellomste forslaget (verdi kr 2304 per stk) og altså flotte 4 608 kroner tilbake. Totalt ble det dermed 15 516 kroner innspilt på våre V5-forslag på Bergen travpark torsdag.

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Åby hos søta bror og en dobbel V5-omgang til Bergen som frister, og vi serverer våre trofaste lesere tips til alle arenaer i dag. Den sympatiske Dansken Flemming Jensen biter alltid godt i fra seg når han laster opp lastebilen fra sin base rett utenfor Fredrikshavn, og vi tror ismannnen vinner et par løp i Sverige i kveld.

Først ute av våre bankere er 2 Beretta Avanti i V65-3 som er en seiersmaskin som har vært plaget med diverse helseproblemer i karrieren, og for noen år siden gjorde Jam Pridem–sønnen meget fine innsatser i V75 i regi Åke Svanstedt. Nå har den 9-årige vallaken innledet karrieren hos Flemming Jensen på en meget imponerende måte, og i sitt siste løp på Odense vant han overlegent etter tidlig tetkjening og han så meget fin ut.

Perfekt spor denne gangen, og at distansen er 2140 meter er en fordel kontra mange av konkurrentene som hadde satt pris på sprint. Slik vi leser løpet så får Jensen overta teten så fort startrushet ha lagt seg, og da kommer han til å dra opp tempoet knalltøft siste 500-600 slik at hestene på innerspor ikke skal få den store fordelen av siste indre. Ismannen melder aldri stallhestene på Åby uten at han har ambisjoner, og da bankerspiller vi!

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

I lunsjen på Bollnäs tidligere i dag spilte vi inn 3885 kroner på våre foreslåtte spill, og de som spilte DD-forslaget på 300 kroner kunne kvittere ut småpene 2400 kroner der! Der er nye sjanser til gevinster både på Åby og på Bergen travpark i kveld, og da sier vi lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Noe utenom det vanlige!
Ja, 7 Piano Dilli i V65-5 er ei fryktelig god hoppe for grunnlaget sitt, og hun bryr seg ikke noe om løpsopplegget. I den nest siste starten fikk hun overta teten runden igjen, og da bare danset hun fra de øvrige konkurrentene til overlegen seier på sterke 14,0/2140m på Odense! Den er en meget sterk tid på ikke alt for kjappe Odense, og i sitt siste seiersløp gikk hun siste 1000 i tredje/fjerdespor. Vant sikkert da, og det er et fryktelig løpshode på denne Royal Prestige–datteren.

Hun skal ha en topp vinnersjanse, og selv om hun har trukket et spor langt ute på vingen tviler vi ikke. Nå kan Piano Dilli løse bra fra start så her må Flemming klinke til fra start slik han finner seg en bra posisjon, og skulle han komme seg fremover på et tidlig tidspunkt tror vi neppe noen ønsker å svare han opp da de har siste indre i tankene. Det er noen bra konkurrenter i mot, men slik Piano Dilli har vært i sine siste løp er det vanskelig å gå i mot henne.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
2 Geting Sånna i V65-1 synes vi er en av dagens mest interessante hester, og det gikk store ord om Gentle Star–sønnen forut for det siste løpet på Axevalla. Der var han trykket ned i vinnerspillet, men da ble det galopp rett etter start. Raden til den 5-årige vallaken som trenes av Jan Hellstedt er ikke imponerende, men vi skal huske på at Geting Sånna er herdet i knallharde V75 løp.

Vi synes oppgaven denne gang er helt perfekt, og han har tetgaranti mot pensjonerte elitehester som ikke skal gjøre for mye grovarbeid selv. Stefan Søderkvist er en eminent tetkusk, og det er sjelden de andre klinker til når han sitter foran. Tet, demp og full bøtt siste 600 så skal dette være en topp vinnersjanse for 20-prosenteren i spillet!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.