Klikk her for V5-forslag Jarlsberg

Treårstalentet 1 Nordea Lavec (V5-4/DD-1) forblir fortsatt ubeseiret på norsk jord når hoppa har levert sitt tredje løp i regi SIgbjørn Kolnes i Tønsberg i ettermiddag. Hun har vært veldig solid i sine første løp. Spesielt sist var hun knallgod på samme arena. Hun er kjapp fra start og forsvarer ventelig sporet. Vi tror Nordea Lavec leder fra start til mål. Merk at Åsbjørn Tengsareid kjører i Eirik Høitomts skadefravær.

I V5-1 tror vi mest på 6 Acadian Driftwood som gjorde et fint løp på Sørlandet sist til annen bak gode Usnooze Ulooze. Selskapet er ikke noe verre denne gangen. 11 Golden Goal gjorde et svært tiltalende inntrykk sist. Med lignende innsats kjemper han garantert om seieren. 10 Up Front avsluttet med stil sist. Bare vinnerhesten Oddset Hæstak var foran i mål.

Annonse: Øivind Grøstad lanserer en "sjuk" banker i lørdagens V75 på Färjestad. Hesten er ikke rangert på topp-ti av fagbladene.

1 Joleen (V5-2) kan være en banker. Hoppa har flotte forutsetninger. Selskapet er billig og startrask som hun er beholder hun ventelig sporet. Da kan det gå veien. Det finnes dog et par spennende motbud. 8 Sophie's Royal Ride leverte et svært lovende prøveløp. Hun får talentfulle Siv Emilie Løvvold på ryggen. Hoppa har vist svakheter i sine siste starter, men vi tror hun kan duge spesielt godt under sal. Vi likte også det vi så av 6 Richrider i montèprøveløpet. Han skal regnes i toppen direkte.

Lever Sportspills ekspertkupong her

I V5-3 blir 8 Storm Eld klar favoritt etter to gode løp på rad. Sjansen for ny seier er god, men utgangsposisjonen er komplisert. 3 Stensvik Faksa avsluttet godt sist. Står adskillig bedre til i dag og bør voktes med løp i kroppen. Obs på 7 Junibritt som er rask. Den lille hoppa kan blande seg inn i striden med klaff.

I V5-5/DD-1 er 12 Espresso den beste hesten. Han var nær ved å kvalifisere seg til Derby og gått solide løp. Sporet hemmer. 4 Super Challenge imponerte på Bjerke 28. juli. Galopperte seg bort i de to neste startene. Blir tatt rolig fra start, men har en hvass avslutning å by på. 10 Newton Hall var god i begge ender av løpet etter pause i Skien sist. Normalt forbedret med løp i kroppen. Med tempo stiger sjansene for femåringen. 7 Oxford har hatt løpsopphold. Skal regnes direkte på sin fine klasse. 5 Veeren Dior er spesiell i aksjonen. Får han alt til å stemme er han god.
Tast her for V5-forslag. Trykk her for DD-forslag.

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 15.07 (løp 1-5)
DD
kl 15.42 (løp 4-5)