Onsdag venter årets første millionomgang i V86-spillet. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

V86-året sparkes i gang med en svært spennende omgang, og dette er en omgang som det er et voldsomt potensial i. Flere av løpene er veldig jevne, og det burde skrelle litt til i en omgang med såpass mange utfordringer. Den beste V86-bankeren dukker opp i V86-2, og det løpet skal ikke 5 Kattis J. Boko tape om løpet blir kjørt som vi tror. Dundrer nemlig til tet, og siden ser vi ikke hvem som skal kunne utfordre den.

Våre komplette tips til kveldens V86-omgang er som følger:

V86-1 : 7 M.T. Oscar – Er en traver vi holder svært høyt i denne klassen, og vi trodde også mye på den sist. Da fikk den rett og slett et altfor tøft opplegg, men stod uansett bra på til sjette. I kveld er vi litt inne på at den kan få gratis tet, og da er fort dette løpet over. Må bare prøves til bra odds i totoen. Kusken kjenner hesten godt, og har vunnet med den tidligere. 1 Nero Maximus – Er på sitt beste like bra som vår ide, og den holder fin form selv om den kanskje burde ha vunnet sist. Er noe variabel fra start, men kan åpne ganske bra om den skulle tråkke avgårde på riktig fot. Er den vi frykter mest, og den må tidlig på om M.T. Oscar garderes.

9 Staro Leonardo – Var helt fantastisk før denne lille pausen, og radet opp i stor stil da. Om formen er like bra etter pausen så duger den i massevis, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 1-9-10-2 C : 4-11-8-5-3-13-12-6

Onsdag venter årets første millionomgang i V86-spillet. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 5 Kattis J. Boko – Er kveldens i særklasse beste banker, og vi kan ikke annet enn å tro mye på tet og slutt. Sist ble den sittende bom fast som fulltanket, og formen er ordentlig god. Distansen i kveld passer bedre, den er brennkvikk i uttaket, og sko på alle fire er en balanse den har vunnet flere løp på tidligere. Får dessuten opp Jorma Kontio, og det er et meget solid kuskepluss. Lar seg rett og slett ikke fange? ALL IN!

Velger man å gardere så er det i første rekke 7 Heloise AM vi frykter, men fra dette sporet lukter det et defensivt opplegg med Kihlström i «jollen»…

Vår rangering : A : 5 B : 7-1-2-6 C : 4-3-8

Onsdag venter årets første millionomgang i V86-spillet. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Piemonte – Fungerte dårlig i debuten for Lövgren nest sist, mens den var langt finere sist, og kom alene til mål da. På klokken stod det faktisk 09,4 s 800m… Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og vi hadde banket den fra et annet spor. Har dessverre løst svakt to ganger på rappen, og innersporet er neppe et pluss. Blir altså trolig overflydd, og dermed er det sjansebetont å gå ALL IN på den selv om den er best på kapasitet. Motivert, men… 9 Huis Clos – Er svært grunnkapabel, men spesiell, og alt annet enn enkel. Kusken kjenner dog hesten godt, og det var nettopp han som vant med den femte sist. Distansen i kveld er kun et stort pluss, og som veldig lite spilt er den tidlig på vår rank.

3 Fauntleroy –
Ble tatt i mot med varme servietter sist, og var bunnsolid i nederlaget. Er kjapp fra start, og skulle den komme seg foran så kommer den å lede dette lenge. Fra tet har den faktisk vunnet 3 av 4 løp. Passes fra et perfekt spor!

Vår rangering : A : 1 B : 9-3-2-6-8 C : 11-5-12-10-7-4

Onsdag venter årets første millionomgang i V86-spillet. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 9 Sun’s Ambitious (denne ble strøket onsdag) – Feilet med krefter igjen sist, mens den var overlegen til seier nest sist. Gikk da 14,5 s 800m. Er en hest med bra kapasitet, rapportene på den er fine, og mot en overkommelig gjeng som dette må den være svært aktuell. SPILLES! 4 Ruger – Blir det store skriket i kveld, og den har også fin kapasitet. Når den vant nest sist så viste den 15 s 2000m etter galopp, og er god nok til å senke rekorden med mye. Debuterer bak bilen, og det er et usikkerhetsmoment hvordan den vil takle det. Skal tidlig med, og det er denne vi frykter mest. Motbudet!

10 Hobart – Fikk en tøff innledning sist, men fant så andre utvendig. Avgjorde siden den siste biten, og var klart bra. Er trolig enda bedre i kveld, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 10-6-1-2-5 C : 11-7-8

Onsdag venter årets første millionomgang i V86-spillet. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 11 Princess Kloster – Har slitt litt med sykdom i vinter, men var frisk sist, og spurtet da sterk innvendig på oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og møter dønn riktig motstand. Tar en svært etterlengtet seier? 14 Micro Vick – Har ikke noe veldig bra rad, men den lyver, og vi er litt inne på at denne kan supersjokke om det skulle klaffe litt underveis. Kom til mål med krefter igjen sist, mens den spurtet meget bra etter hinder på veien nest sist. Viste 10,5 s 600m da. Får opp Christoffer Eriksson i kveld, og vi liker endring av kusk på hopper. Vårt helfriske motbud!

12 Eight Hour –
Ble det galopp for sist, men den har ellers vist veldig bra form. Skulle egentlig ha en vinterpause etter løpet sist, men nå velger man altså å ta med seg dette løpet. Duger på sitt beste, og får stå som en klar outsider. Vi kjøper dog ikke at den skal være såpass hardt betrodd som den var når dette tipset ble lagt ut.

Vår rangering : A : 11 B : 14-12-5-9-10-8-1-7 C : 15-13-4-3-6-2

V86-6 : 3 Samurai Comery – Var under pari sist, men møtte da veldig tøff motstand. Gangen før vant den enkelt, og kom til mål med krefter igjen. Her blir det fort gratis tet om Kontio kjører til, og siden skal sjansene være gode om den leverer på sitt beste. SPILLES! 10 Zinco Jet – Ble sittende bom fast som fulltanket nest sist, mens den vant enkelt mot en billig gjeng sist. Har en veldig speed i kroppen om den får smyge med, og da blir den ikke enkel å stå i mot. Er en tidlig gardering som får stå som et soleklart motbud til vår favoritt.

12 Balotelli Crown – Har slitt med tennene sine, og ikke fått ut det lille ekstra. Nå er dette blitt fikset, og har den bare funnet seg vel til rette på sitt nye sted så er dette en spennende hest i et løp som dette. Dette er løpets store outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-12-7 C : 6-9-11-1-2-4-5-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 9 Hilltop Hawk –
Galopperte i en trang situasjon sist, og dermed var den dagen spolert. Har ellers radet opp med fine innsatser, og får den bare litt tempohjelp, ja, da feller den nok mange nedover oppløpet. Tar revansje etter det som skjedde sist? 6 Henri Sisu – Ranker vi tidlig på som en tenkbar superskrell. Dette er nemlig en svært grunnkapabel 5-åring som er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto. Nå har den trent ordentlig bra i denne pausen som den har hatt, distansen er kun et stort pluss, og dette er en hest vi gleder oss til å se igjen i banen. Motbudet.

1 Hannibal Face – Var helt fantastisk når den vant på 11,6/2140ma tredje sist, og den kan utrolig mye når den står på fire friske bein. Har normalt ingen problemer med distansen, om den da bare forholder seg rolig underveis. Kan lede dette rundt om. Etter dette løpet så har man lyst å teste den i Frankrike.

Vår rangering : A : 9 B : 6-1-8-5-7 C : 3-4-10-12-2-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 13 Vice Versa Diamant – Er feltes beste hest, og den skal stå først på ranken. Feilet fra seg en andreplass nest sist, og travet da hele løpet i dødens. Hadde gått ca 12,4/2140ma uten galoppen på oppløpet, og ingen i dette feltet kan gjøre en slik tid etter en slik reise. Nå sist feilet den med krefter igjen ned mot siste sving, og gikk trolig glipp av seieren. Skal ikke være så usikker, og vi håper den går feilfritt i kveld. Da har den nemlig en fin sjanse. Vi dobler dog opp bongene med en hest vi liker fra Finland, nemlig 1 En Candy Till (denne ble strøket onsdag). Denne satt bom fast som fulltanket sist, og viste da 13,4 s 800m. Gangen før vant den enkelt fra dødens. Er kjapp fra start, vi tror på tet, og den vil lede dette svært lenge. DOBBELT A-VALG!

Vår rangering : A : 13 B : 7-14-11-12 C : 6-10-9-3-5-15-4

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.