Jackhammer med spennende årsdebut

Jackhammer gjør en spennende årsdebut tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jackhammer gjør en spennende årsdebut tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med et gaveløp foran seg! To mulige supersjokk i samme løp! Samlebongfest, eller store kroner!? Vi byr på godbitene!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips satt enormt bra sist uke, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny uke, og dette er en uke som vi virkelig gleder oss til! Av spesielle høydepunkter vil vi nevne: Sesongåpning på Øvrevoll torsdag. Dobbel-syverpott i V75-spillet på Bjerke lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Forus denne tirsdagen så går vi for Geir Mikkelsen sin 4 Jackhammer (V65-4) som dagens banker. Kan ikke få et finere løp enn dette, og normalt sett så innfrir den på halv form...

Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 4 Hitchcock – Har ikke sett som best ut i monte denne sesongen, men i trav har den fungert langt bedre. Var lekker til seier i trav fjerde sist, mens den tredje sist ikke tok i bakfra når den fikk sprut på seg. På tirsdag har den et gaveløp foran seg, og vi er klart inne på at den kan vinne dette fra dødens. Må bare settes først etter at Onion F.H. var under pari på Jarlsberg sist.

V65-2 : 8 Ulsrud Tea – Hadde dette vært 2100m, ja, da hadde det vært grønne lykter. På en oppjaget sprint er vi ikke like skråsikker selv om det selvfølgelig dreier seg om en bra sjanse. 6 Erga Odin – Blir ikke lett å fange om den er på topp direkte etter pause. Rapportene på den er bra etter at den har slitt med et virus, og Tom Erga har tro på at han skal kjempe i toppen. Tas med på bongene på mistanke/kapasitet.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V65-3 : 7 Åse Elden – Er en hest som vi vet at Tom Erga har ambisjoner med før denne sesongen. Man fikk ikke ut hele hestens potensiale i fjor, men i år kan «gjennombruddet» komme. Har trent kruttsterkt inn mot årsdebuten, og Tom Erga forteller at han har kjørt 27/2000m med den. Går den 27 på tirsdag så dreier det seg om en vinner, og vi ILER til med førstevalget.

V65-4 : 4 Jackhammer – Kommer ut i «nygammel» regi, og det kan fort dreie seg om en klink vinner direkte. Kan nemlig ikke få et finere løp enn dette, og her er det poengjakt motstand i vente. Geir Mikkelsen varsler at den får regnes som en outsider første gangen ut, men det mener vi er vel defensivt. Vi tror nemlig bestemt at Jackhammer vinner dette om den er 70% for dagen. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 14 Tailor Simoni – Skuffet sist, og ser man isolert sett på den innsatsen, ja, da blir det ikke seier her. Har dog vært meget god før det, og den er god nok i massevis i slå til i slike omgivelser. Er kjapp ut, og fra første omvendt så kan det bety en plass langt der foran med en gang. Prøves som et mulig sjokk i et meget åpent løp! 12 Eenymeenyminymoe – Feilet som helpigg på siste bortre sist, og den gikk helt sikkert glipp av en plass i fremste rekke da. Det løpet ble vunnet av svært gode Jag Photo. Er tøft ute i grunnlaget nå, men denne er BETYDELIG bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kan detonere en bombe med flyt!

V65-6 : 3 Bacchus Ø.K. – Her føler vi det er enten eller. Favoritten vinner lett feilfritt, men selv om den har imponert på slutten så stoler vi aldri helt på disse ØK-hestene. Soleklart motivert favoritt, men her er det verdi på en rekke hester om den skulle galoppere…