Jackpot fra Biri med 405.146 ekstra

Juniorprinsen og Bjørn Steinseth bankerspilles på fredag.
Juniorprinsen og Bjørn Steinseth bankerspilles på fredag. Foto: hesteguiden.com

En solid banker. Flere spennende objekter. Ja, det er litt av ingrediensene i dagens V65-omgang fra Biri. Vi er klar for en knallstart på weekenden. Er du?

Sportspills meny fredag:
V75 Biri lørdag: Tjomsland byr på en Kjempe
V5 Ålborg: Carsten spiller Jeppe
V64 Östersund: Vi casher inn
Dagens oddsdobbel: Vi spiller fransk i kveld
Dagens langskudd: Frekkis fra League Two

Det er JACKPOT på Biri denne fredagen med hele 405.146 ekstra i potten! Vi åpner friskt, og velger å banke 2 Juniorprinsen i V65-innledningen. Så nemlig helt lysende ut etter pause nå sist, men da ble den sittende bom fast som vinner. På fredag så blir den ikke sittende fast, og da skal den vinne et løp som dette. Banker!

Få ellers med deg godbitene i flere av de andre løpene før du leverer bongen din før kl.18.30 fredag. Mer om dagens V65-omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Fra Harstad søndag 4. januar så ble det også servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne fredagen: V65 på Solvalla med start kl.12.45. V64 på Östersund med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til jackpotomgangen fra Biri:

V65-1 : 2 Juniorprinsen – Har et HELT riktig løp foran seg denne fredagen, og normalt sett så dreier det seg om en vinner. På Bjerke sist så ble den sittende bom fast i mål bak Finnskog Sjefen. Hetten ble ikke trukket, og draskylappene var ubrukt. Blir utfordret av Gann Min på startsiden, men vi håper/tror at Gunnar Austevoll er fornøyd med rygg leder til sin springer. Dette vinner Juniorprinsen om ikke noe helt uforutsett skjer.

V65-2 : 8 Myhreng Brage – Er den hesten i feltet med størst fart i kroppen sin, og den skal bli meget interessant å følge her om den får litt flyt på veien. Ble felt av en upassende bane sist, og det løpet skal man ikke vektlegge for hardt. Her kommer den ut i helt riktige omgivelser, og passer bare banen bedre nå så blir den ikke lett å ha med å gjøre. Prøves som en godbit i et løp hvor det er stort skille på hestene.

V65-3 : 3 Schanar Bulwark – Hadde slått Gigant Star uten galopp nest sist, og den var solid i nederlaget da. Nå sist så blir den sittende bom fast som helpigg, og den virker i det hele tatt å være ordentlig på gang. Er garantert en av de beste på kapasitet, og den skal passes. 5 Scioto Downs – Har tidligere avslørt kapasitet, og vi var spent på den etter pause nå sist. Fungerer da ikke 110% i aksjonen, men den passerer mål med krefter igjen. Duger på sitt beste, og den får regnes som en outsider i et jevnt løp.

V65-4 : 12 Celoma – Her blir relativt ustabile Finnskog Odin (Folkehesten Jarlsberg) tungt betrodd, men vi velger å spekulere litt da vi vil se den være mer pålitelig enn så langt i karrieren. Draget vårt er slett ikke verst for klassen, og den var GOD etter galopp nå sist. Har opplagt kapasitet til å være med denne gjengen, og i fra første omvendt på tillegget så burde den komme seg bra av gårde. SE OPP.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 8 Restless Cash – Feilet seg vekk sist i et tøft V75-selskap. Har vært helt strålende før det, og dette var det beste sporet som den kunne få. Vinner uten galopp, og den er overlegen på kapasitet. Motivert favoritt, men på fredag så kan det være litt verdi i å spekulere. 6 Match This One – Dette kan være luringen i løpet om Restless Cash feiler. Varmet som en rund million nest sist, men ble da disponert for hardt i selve løpet. Nå sist så ble den passivt kjørt, og den passerte mål med krefter igjen. Burde bombe til tet her, og skulle Restless Cash da være borte så kan fort Kai Johansen få gjøre litt som han vil… OBS!

V65-6 : 7 Jerveld – Løste helt enormt ut bak bilen nest sist, og løser den slik her så fyker den fort til tet. Røpet dessuten fin fremgang nå sist, og dette er en hest på vei mot formen. Er slett ikke ueffen selv om den nå er tøft ute grunnlagsmessig. 10 Finnskog Mira – Velger vi ikke å slippe da den har kapasitet til å runde denne gjengen. Må selvfølgelig ha flyt fra dette sporet, men får den det så kan bomben smelle. 1 Herr Jao – Kunne vært en banker med toppform. Nå var den riktignok bra sist, og den er nok på riktig vei. Er selvfølgelig med på alle bonger, og den har en fin sjanse om den bare ikke blir fast.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.