Jackpot fra Kloster med 561.097 ekstra

Vidar Hop, og Brødsjø Odin blir vår første banker i 2015. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Vidar Hop, og Brødsjø Odin blir vår første banker i 2015. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Allerede på årets første dag så er det duket for jackpot i V65-spillet. Vi byr på en solid banker, og krydrer ellers bongen med luringer. Luketømming direkte!?

Sportspills meny 1. nyttårsdag:
V65 Åby: Jackpot og drøye 1,6 mill SEK ekstra i potten
Oddstips 1: QPR til strålende odds
Oddstips 2: West Ham slår tilbake
Tippekupong: Ni kamper fra Premier League
Langskudd: Southampton er ikke ferdige
Premier League: Full oversikt over skader/karantener

Det ble veldig VRIENT fra Momarken lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at førstkommende lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Våre fyldige tips til den omgangen blir lagt ut fredag 2. januar. Du kan imidlertid allerede nå kjøpe deg en bong til denne gedigne jackpotomgangen. Det gjør du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen. Vi endte dermed opp i årets siste mnd av 2014 med å spille inn over 3 millioner på våre forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi knaller i gang med dagens tekst til Klosterskogen så vil vi benytte anledningen til å få ønske dere et riktig godt nytt år. Når det gjelder hva dere kan vente på Nettavisen i 2015 så kan vi love en BETYDELIG BEDRE DEKNING av Sverige. Undertegnede vil ha ansvaret for den satsingen, og her er det bare å glede seg til fyldige/oppdaterte tips. Målet vårt er selvfølgelig å servere deg markedets beste tips til Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Klosterskogen:

V65:18.05

V5:19.15

DD:19.35

Løp ellers denne torsdagen: V64 på Åby med start kl.18.25

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Klosterskogen denne torsdagen så er det jackpot i V65-spillet med  561.097 ekstra i potten. Vår banker finner du allerede i V65-1, og den heter 1 Brødsjø Odin. Vi kan ellers by på følgende:

V65-1 : 1 Brødsjø Odin – Er på vei mot formen, og den vant sikkert fra tet sist etter 26,6 s 800m. Kommer her ut på sin beste distanse, og man har også vært heldig i sporlottoen. Grunnlagsmessig så er løpet helt riktig, og det må nesten et uhell til her om Brødsjø Odin skal tape dette. Stor mulighet, og vi innleder det nye året med en banker direkte. For dem som spekulerer : 5 Kolnes X.O. – Er veldig grunnkapabel, og den var MYE forbedret sist etter at man hadde gjort litt om på utstyret. Er ikke helt ueffen om den fortsetter sin fine fremgang.

V65-2 : 2 Nikita Bulwark – Er det veldig gode rapporter på, og det skal dreie seg om en debutant med et høyt maks nivå. Spilles på fine rapporter, men slike løp som dette må garderes, og da spesielt når de kjøres på en bane som Klosterskogen med trange svinger. Av mulige luringer i feltet så vil vi nevne følegende : 5 Speedy Circle – Avslutning i 16 fart sist etter et passivt opplegg. 8 Odd Surprise – Ble det feil for sist. God opphenting nest sist. 10 Magnetic Spirit – Viste 18,5/1500m etter galopp sist.

V65-3 : 10 Karstjerna – Denne er BRA, og her finnes det talent som kan få den raskt oppover i grunnlaget. Nest sist så viser den 32/1600m etter galopp, og den viser også 30,5/800m. Etter pause nå sist så er den helt strålende etter galopp, og via drøye spor mot oppløpet så bare bomber den i fra de andre mot mål. Tidsmessig så skal den ha null problemer med å senke rekorden sin ned mot 32,0 på distansen, og da sier det seg selv at den vil være med helt der foran. Dette er draget i løpet. Favorittene 2 Bork Juni som avsluttet enormt sist, og fine 6 Pave Odin er selvfølgelig selvskrevne på bongen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 9 Just One Kiss – Dette er et svakt løp hvor de fleste holder en noe usikker form. Draget vårt har nå en interessant oppgave foran seg, og den er bortimot garantert et optimalt opplegg. Viser den bare i nærheten av noe av det som den kan, ja, da er den god nok til å overraske, og vi lanserer den som et mulig sjokk. 1 Pitter – Må komme OK i gang, og gjør den det så er den interessant. Avsluttet meget fint sist, og den er ordentlig på riktig vei. Regnes tidlig fra en perfekt utgangsposisjon. Ellers føler vi at dette er et av dagens mest åpne løp, og en bred gardering kan fort være smart.

V65-5 : 5 Larry S.E. – Kom ut med fine rapporter i ryggen etter pause nå sist, og den var godt forberedt. Blir kjørt ned i en veldig kjøring om teten (Kraftig sjenering), og galoppen var ikke til å unngå. Etter at den ble disket så kommer den helt strålende igjen til tredje, og den hadde vunnet det løpet lett uten uhellet. Nå har den fått en blåser i kroppen, og her kan det fort dreie seg om tet og slutt. SPILLES. 1 Super Gielle – Har vært nede på 15-tallet i Sverige, og denne er bra for klassen. Løp seg stiv sist på en løs bane, og den kan fort vise seg flere knepp forbedret til denne starten. Legg også merke til at den er skikkelig kuskeplusset med Dag-Sveinung Dalen. Fra en spennende utgangsposisjon så er den verdt oppmerksomhet.

V65-6 : 9 Mr. Ratzeputz – Dette er omgangens mest åpne løp, og her er ikke mange helt sjanseløse. Draget vårt er klart best når den er med der foran, men vi velger uansett å lansere det som en mulig frekkis her da det er flott odds i hesten. Gikk veldig bra i kulissene nest sist, og den er bedre enn raden. Står her i ryggen på en hest som kan åpne, og vi ser ikke bort ifra at Alexander Heisholt kommer tidlig frem. Mot en riktig motstand så kan den overraske, og vi plasserer den knepent først.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.