*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot i gullgruven

Apollo Hornline er dagens beste banker på Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er jackpot på Bergen torsdag med hele 485.117 ekstra. Vi har spilt inn langt over en million hittil i år på Bergen. Ny dundrende suksess nå!?

05.03.15 09:17

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Vi har innledet strålende på Bergen, og totalt sett så har vi spilt inn over en million hittil i år. Høydepunktet kom 21. februar hvor samtlige V75-forslag satt, og vi spilte da inn 800 000,-. På Bergen sist så kom vi imidlertid ikke i mål, og bomben Charme felte oss da. Siste info bongene med banker på 2. valget F.P. Asset betalte ut fine 2 670, så litt trøst ble det for dem som tok rygg på oss der. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Bergen Travpark er det i dag jackpot i V65-spillet med hele 485.117 ekstra. Flere av favorittene i omgangen føler vi er i trøbbel, og vi blir langt i fra overrasket om det igjen er duket for en bra bunke med tusenlapper i V65-spillet. Dagens banker heter ikke uventet Apollo Hornline (V65-5), og Gaute Lura sin stjerne bomber normalt sett rundt denne billige gjengen.

Bankeren:

V65-5 : 12 Apollo Hornline – Har tapt sportrekningen, men sjansene for at den vinner løpet er allikevel store. Har nemlig utviklet seg enormt bra hos Gaute Lura, og nå sist så avslutter den som en vind ute i banen. Kommer akkurat for sent til å fange Denver, og på klokken vår står det 11,3 s 500m med krefter igjen. Uten noe tull underveis så dreier det seg normalt om en vinner. 7 Peasant Opal – For dem som garderer så er denne verdt litt oppmerksomhet. Kommer ut i ny regi, og etter å ha sett den i Sverige sist så er dette en hest i bra form. Nå sist ble den nemlig sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Er herdet mot bra hester, og det er i første rekke denne vi frykter litt om Apollo Hornline skal gå på et nederlag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Favoritten i trøbbel 1:

V65-2 : 1 Crystal Occagnes – Fra tet, ja, da snakker vi om en vinner, men sist denne hadde tilsvarende spor (Syvende sist), ja, da var den sjanseløs på å forsvare det. Hesten er i bra form, men med tanke på at den kan bli overflydd så finner vi verdi i å spekulere. 7 Hero Stone – Blir nå KRAFTIG kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og dette er en hest som vi vet at Gaute + oppasser har vært strålende fornøyd med i trening. Det har blitt feil for den to ganger på rappen etter pause, og formen er klart bedre enn rad. Viste på Axevalla 15.04.2014 at den er kjapp ut med volte, og vi blir langt fra overrasket om Wassberg blir å finne tidlig i tet. Da skal sjansene være gode, og vi roper et varsko! Rapportene på den er bare positive inn mot denne oppgaven. 6 Riana Cross – Så enormt lekker ut i varming før løpet nest sist, og den gjør da et meget fint løp. Nå sist i V75 så avslutter den tungt tilslutt. Har i Danmark vist at den er hyggelig ut på volte, og skulle Ove Wassberg prikke starten her, ja, da er nok han også med i tetkampen. Kan vinne, og den må med på bongen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Favoritten i trøbbel 2:

V65-6 : 2 Pokerface Pellini – Blir fort favoritten i løpet, men her er vi usikker. Den så dårlig ut aksjonsmessig når den vant i monte nest sist, og nå sist så feilet den flere ganger i et vanlig travløp. Duger på kapasitet, men for oss er dette kun en liten outsider om den da kommer til start… 10 Hanna Fame er det soleklare draget. Gikk bra i kulissene etter pause sist, og den avslutter fint ute i banen tilslutt. Blir nå kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og når den også har fått seg en blåser i kroppen så er den spennende. OBS! 5 Shocking Day – Hadde vært en banker for de frekke med toppform i kroppen. Vi snakker altså her om en traver som ble sekser i fjorårets Travkriterium. Har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette. Nå har den dog vært en bra stund borte, og vi er usikker på den. Får stå som en STOR OUTSIDER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag