*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot i kveld!

Foto: Hesteguiden.com

Det ligger 1 million kroner ekstra i sekserpotten i V64-spillet på Jägersro i kveld, og vi byr på en svært spennende banker!

16.07.13 10:48

På kvelden denne tirsdagen kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til spill til en V64-omgang med jackpot og 1 million kroner ekstra i sekserpotten på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme, og det ser svært spennende ut på begge baner.

Til kveldens superspennende V64-omgang på Jägersro som fort kan gi meget fine penger, har vi i tillegg til våre vanlige spill på Eksperten også lagt ut et jokersystem der. Det spillet er på 8 andeler til en pris på 600 kroner andelen, og det spillet pluss de øvrige spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V64-2 på Jägersro i kveld kommer 10 Flash it Diablo til start, og det er ei hoppe undertegnede har fulgt med i alle sine starter. Dette er ei hoppe av helt riktig sort, og hun er svært spennende som et fjerdevalg i spillet i kveld! Hun har galoppert og tullet vekk masse med penger så langt i karrieren, men hun har kapasitet som rekker langt utover grunnlaget sitt.

Sist på Mantorp var hun ute i et knallhardt V75 lag, og så ut som en vinner inn i den siste svingen. Hun var ikke slått når galoppen kom ut i oppløpet. Det var en så god hest som Your Highness som vant det løpet, og hun er en av flere som er med i Stochampionatet på søndag.

I starten før var hun helt overlegen etter et tøft løpsopplegg på hjemmebanen Halmstad, og unngår Untersteiner-hoppa galoppen i kveld, skal det en god hest til for å slå henne. Vi håpet er at de river av alle fire skoene på henne til løpet i kveld, for hun fungerer mye bedre skoløs. I en feilfri utgave tror vi ikke det er snakk om saken, og vi kliner til med et friskt bankerspill!

Innleveringsfrister Jägersro
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

God karma?
I V64-3 kommer 5 Super Karma til start, og han var knallhardt ute mot New Line&Co nest sist på Kalmar. Johan Untersteiner kjørte slalåm rundt den siste svingen, og Super Karma gikk fint bak hester ned oppløpet. Han fikk full uttelling for sin fine form sist på Halmstad ved å vinne på 13.9 full vei, og han har kun 14 % av innsatsene på seg i kveld!

Super Arnie-sønnen travet en solid sisterunde i sporene sist, og vi hadde i underkant av 12.0 på klokkene den siste runden. Det skal sies at Super Karma møter gode hester som Bertille Va Unia i dette løpet, men form slår som regel klasse, og vi leverer ikke en kupong uten Super Karma i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Annonse:Grøstad byr på en 30-oddser som slår ned som dagens godbit på Momarken i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag