Jackpot i kveld

Lyn Rappa avlegger en svært spennende årsdebut i V65-1 på Momarken i kveld.
Lyn Rappa avlegger en svært spennende årsdebut i V65-1 på Momarken i kveld. Foto: Hesteguiden.com

Det ligger 565 727 kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet på Momarken i kveld, og årsdebuterende Lyn Rappa skal sørge for suksess for oss.

Denne søndagen starter opp med V4 og V5-spill til Hagmyren i Sverige, før det fortsetter med V64-spill til Halmstad i ettermiddag på den andre siden av kjølen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Siden kan det spilles til en V5-omgang til Odense i Danmark i ettermiddag, og det hele avsluttes med V65-spill til Momarken her hjemme hos Norsk Rikstoto. På Momarken er det Jackpot med hele 565 727 kroner ekstra i sekserpotten, og det er ekstra interessant.

Undertegnede fikk flott klaff under V75-løpene på Sørlandets travpark på lørdag (mitt mellomste forslag på Nettavisen på 480 kroner betalte tilbake 3400 kroner) med en rekke seksere og femmere på en bråte med andelslag på Eksperten, og totalt spilte jeg inn rundt 160 000 kroner på de spillene. På fredag ble det rundt 30 000 kroner innspilt på Jarlsberg, og da får vi håpe tipsformen er inntakt, også til løpene på Momarken.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.00
DD kl. 19.20

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Taper neppe i fra tet

I et kaldblodsløp i V65-1 gjør 1 Lyn Rappa en svært spennende årsdebut, og vi tror 4-årshoppa ikke lar seg slå i fra tet. Vi kan ikke helt se for oss at kusk Vidar Hop misser teten med den startkjappe hoppa, og når de antatt tøffeste i mot står langt verre til, tror vi ikke hun lar seg fange til slutt.

Hun gikk fem strålende løp i fjor som 3-åring, og i den siste starten ble det et knepent tap i Kriteriet for klassen for Åsrud Vilja. Der gikk hun sterke 27.0 full vei, og hun har normalt utviklet seg mye over vinteren. Svært dyktige Monica Sønstegård er ny trener på hoppa, og hun er positiv på hesten.

Vidar Hop har kjørt 29.0 full vei med henne i trening, og det høres veldig bra ut. Da tror vi hun går en 27-tid direkte, om så skulle være nødvendig, og da har hun i så fall ingen konkurranse i dette løpet. Vidar Hop er en mester på denne typen oppsitt, og vi tviler ikke på dette bankerspillet i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp
I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-5, tror vi to hester gjør opp om den gjeveste sjekken til slutt, og tetløpende 4 Credicity skal tilmåles solide vinnersjanser. Han holder flott form om dagen (sølv på 14.2 full vei sist), og kusk Vidar Hop har lett for å få dirigere i front i denne typen løp.

Vi ser en hest i mot, og det er 5 King Of Friday. Vi tror han er på vei mot en ny formtopp med et par løp i kroppen etter litt pause, og han er tung til slutt på sitt beste. Han gikk upplasert i et tøft V75-løp sist (gikk 14.8 full vei i et løp More Than enough var en vinner), men det er enklere i mot i kveld.

Flotte hester på farten
I et nytt varmblodsløp i V65-finalen er det høy klasse på flere av deltagerne, og vi finner fire hete vinnerkandidater. Favoritt blir 3 Semper Fi, og det er ikke så rart. Han står bokført med tre strake triumfer, og har levert solide løp. Det kan dog fort bli "dødens" nå, og da er det ingen sikker vinner.

Vi tror nemlig ikke det blir lett å hente en lengde på 1 Concorde W., og hvis sistnevnte får teten, er han høyaktuell for seier. Han galopperte seg vekk i et V75-løp sist, men formen skal være fin (satt bom fast nest sist). En svært spennende start etter pause gjør 8 Becky`s Serious, og han må regnes tidlig.

Da snakker vi om en av fjorårets beste 3-åringer (gikk 14.6 full vei som best i fjor, og tjente nesten 250 000 kroner), og selv fra spor åtte, tror vi han kjemper om seieren til slutt. Et høyt toppnivå holder 5 Naipins Power, og han har trolig sterkt stigende form med et par løp i kroppen etter litt pause.