En strålende trav- og galopphelg nærmer seg. Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her står blant annet Hans Petter Tholfsens minneløp på programmet. Søndag er det Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang og søndag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Bjerke og hele 878 870 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Øvrevoll er i gang med sin V65-omgang kl 18.15, mens Momarken byr på jackpot og 221 056 kr ekstra i sekserpotten. Jackpot er det også i kveldens V64-omgang på Ørebro. Her er det 930 779 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Halmstad.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Momarken og kveldens V65-omgang. Favorittene stod som ventet i kø i onsdagens V65-omgang på Forus og det ble ingen utbetaling for fem rette. Ergo er det jackpot i V65 i kveld og 221 056 kr ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55. Formsterke Jan Roar Mjølnerød har faktisk tre av favorittene i kveldens V65-omgang og jeg velger meg 6 S.K's Ariel som min V65-banker.

Har sett lysende ut på slutten
Sju år gamle 6 S.K's Ariel la på til sin tredje strake seier på Klosterskogen forrige fredag og det etter ledelse fra start til mål. Kom alene mot mål da og vant sprettlett. Solid i seiersløpene også på Biri nest sist og Bjerke tredje sist. Møter klart overkommelig motstand også i kveld i V65-6/V5-3/DD-2, og Mjølnerød-stallen er også i superform for tiden. 6 S.K's Ariel blir min V65-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jan Roar Mjønerød har også svært gode vinnersjanser med 10 Jerk Spik i V65-1 og 9 Prontoprinsen i V65-4. Førstnevnte er unde rivende utvikling og står med tre strake seire. Fireåringen kommer til å være en grunnlagsklatrer om han fortsetter i samme stil. Det er først og fremst kapable 8 Lome Pilen mot i V65-1.

Når det gjelder 9 Prontoprinsen i V65-4/V5-1, så har han allerede vunnet fem løp i år. I kveld er det derimot bakspor på sprint, og han støter på noen brukbare konkurrenter. Prontoprinsen er den jeg tror "minst" på av Mjølnerøds tre favoritter i kveld, men det er ingen tvil om at vallaken er en motivert favoritt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende med Tengsareid opp
I V65-2 er det 5 Onkel Tooma og 6 Microchip som blir mest betrodd og begge kan naturligvis vinne. Men jeg trekker heller fram høykapable 8 Coleman. Den fireårige Coktail Jet-sønnen har vært hardt betrodd i samtlige fem løp i år, men kun vunnet en gang. Blitt disket for galopp i sine to siste løp. Blir ikke mye spilt i kveld, men det er spennende med Åsbjørn Tengsareid opp som kusk for første gang.

Overspilt favoritt i V65-3
Spillerne har utfordringer i V65-3 og det er noe overraskende at 5 Lilja V.A. blir så stor favoritt. Fireårshoppa til Odd Arne Sagholen vant et svært billig V5-løp på Magnor i sin siste start og må nok være bedre for å vinne i kveld. Jeg tar med hele åtte hester på det største V65-forslaget.