Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i V64

Det ligger nesten 1.5 millioner kroner ekstra i sekserpotten i V64 på Mantorp i Sverige i kveld, og bankeren er klar.

På kvelden denne mandagen er det V64-spill til Mantorp i Sverige samt spill til en V65-omang til Klosterskogen i Skien her hjemme som gjelder, og vi på Sportspill er selvsagt på pletten med tips til begge baner. I Sverige er det jackpotomgang i V64-spillet fra Mantorp der 1 470 261 kroner overføres til sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Gävle søndag, og det er selvsagt svært interessant.

På Eksperten til kveldens løp på Mantorp og på Klosterskogen ligger det en rekke anledelslag ute på Eksperten i prisklassene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner, og alle de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En flyvemaskin
Veijo Heiskanen har en riktig «blåser» i 2 Comeonhill, som kommer ut i V64-6 på Mantorp i kveld, og vi var aldri inne på tanken om å gardere denne. Dette er en hest med skyhøy kapasitet, og som har et latterlig lite grunnlag i forhold til kapasiteten. Tredje sist på Åby stakk han rett til tet fra spor 8 bak bilen, og var siden totalt overlegen på sterke 1.12,9 over 1640 meter.

Sist på Halmstad travet Quite Easy-sønnen et helt vanvittig løp etter galopp, han tapte nærmere 50 meter på galopp innledningsvis, og opphentingen var fenomenal til tredjeplass. I kveld kommer han ut fra helt perfekte forutsetninger, spor 2 bak bilen. Ingen nekter han tet, og vi kan ikke skjønne hvem som skal få slått 4-åringen fra den posisjonen. Omgangens beste banker!

Innleveringsfrister Mantorp
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Goop skreller?
Mye tyder på at formtoppede 5 Estrella Dorada sitter tidlig i tet i V64-5, og da skal hun ha en god sjanse, men se opp for 12 Blended Bellouet i dette løpet. Goop traveren holder enorm form for tiden, og det er bare tilfeldigheter som gjør at det ikke står en seier i programraden. Nest sist på Åby var 6-års hoppa som forvandlet. Björn Goop tok en frekkis runden igjen fra mål, og overrumplet Flemming Jensen og Remember Laser som var stor favoritt i det løpet.

Goop dro unna i et hardt tempo, men ble innhentet i siste liten av nettopp Remember Laser, som kom tilbake den siste biten. Uansett var det en strålende prestasjon av Blended Bellouet, som kom i mål med flagget til topps på sterke 1.11,1 1640 meter. Sist på Solvalla galopperte Jag De Bellouet-datteren i et angrep når det gjensto en runde, men kom flott tilbake til tredje. Selv om sporet er håpløst i kveld, ligger det an til tempo i løpet, og det favoriserer hestene bak. Skulle det klaffe litt med posisjonene underveis, blir hoppa livsfarlig til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken